Priscilla Presley contesta testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley. Fosta sotie a lui Elvis sustine ca semnatura este „invalida”

1
De Georgiana Dorobantu
31 ian. 2023

Priscilla Presley sustine ca semnatura fiicei sale de pe documentul din 2016 „pare neconforma cu semnatura ei obisnuita” si spune ca numele Lisei Marie a fost scris gresit.

Priscilla Presley a contestat „autenticitatea si validitatea” testamentului lasat de fiica sa, Lisa Marie Presley, care a incetat din viata pe 12 ianuarie, in urma unui infarct.

Fosta sotie a lui Elvis Presley si mama Lisei Marie Presley, singurul copil al legendei rock’n’roll, a depus documente la Curtea Superioara din Los Angeles contestand „un pretins amendament din 2016” la testament, care a eliminat-o din functia de administrator.

Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, a devenit singurul administrator al averii

Potrivit documentelor obtinute de Page Six, Priscilla, in varsta de 77 de ani, a cerut unui judecator sa determine validitatea amendamentului, care i-a numit pe fiica cea mare a Lisei Marie, Riley Keough, si fiul ei decedat, Benjamin Keough, drept co-administratori succesori.

Cum s-a amuzat Dakota Johnson pe seama lui Armie Hammer, actorul acuzat de canibalism

Se presupune ca amendamentul i-a eliminat din trust pe fostul manager de afaceri al Lisei Marie, Barry Siegel, impreuna cu Priscilla, lasand-o pe Riley singurul administrator dupa ce fratele ei s-a sinucis in 2020.

In dosarul instantei, Priscilla sustine ca ea si Siegel au fost numiti pentru prima data co-administratori pe 29 ianuarie 1993.

Cu toate acestea, cand fiica ei a murit pe 12 ianuarie dupa ce a intrat in stop cardiac, ea sustine ca a gasit o noua modificare in testament, care a fost datata 11 martie 2016.

Priscilla sustine ca semnatura fiicei sale de pe documentul din 2016 „pare neconforma cu semnatura ei obisnuita” si spune ca numele Lisei Marie a fost scris gresit.

Bella Hadid a dezvaluit ca a fost abuzata intr-o relatie: „Nu mai voiam sa ma apropii de nimeni”

Ea a sustinut, de asemenea, ca documentul nu a fost niciodata legalizat si nu i-a fost predat in timpul vietii Lisei Marie, asa cum se prevede in conditiile acordului din 2010.

Priscilla – care este fosta sotie a regretatului Elvis Presley – a adaugat ca ea crede ca Siegel „a demisionat deja sau va demisiona in curand din functia de co-administrator”.

„In consecinta, intr-un astfel de caz, Riley ar deveni co-administrator cu [Priscilla]”, se arata in document.

Lisa Marie a sustinut ca fostul ei manager de afaceri a lasat-o in „ruina financiara”

Problemele financiare ale Lisei Marie au fost facute publice de-a lungul anilor, in special procesul ei din 2018 impotriva lui Siegel, pe care l-a acuzat de neglijenta si de manipularea gresita a averii considerabile pe care ea a mostenit-o de la tatal sau, Elvis Presley.

Conform documentelor depuse la acea vreme, Lisa Marie a sustinut ca fostul ei manager de afaceri a lasat-o in „ruina financiara”, cu doar 14.000 de dolari cash.

Regele Charles i-a implorat pe William si Harry sa nu-i distruga ultimii ani de viata

Contestatia Priscillei vine la mai putin de o saptamana dupa ce Lisa Marie a fost inmormantata la Graceland, in cadrul unei ceremonii la care au participat numeroase staruri.

Lisa Marie Presley a murit pe 12 ianuarie, la 54 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac la domiciliul sau. In urma ei au ramas fiicele sale, Riley Keough, in varsta de 33 de ani si gemenele Finley si Harper Lockwood, in varsta de 14 ani.

Foto: depositphotos.com