A murit Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley. Cantareata avea 54 de ani

1
De Georgiana Dorobantu
13 ian. 2023

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendei rock’n’roll Elvis, a murit la varsta de 54 de ani, a anuntat mama cantaretei, Priscilla Presley.

„Cu inima grea trebuie sa impartasesc vestea devastatoare ca frumoasa mea fiica Lisa Marie ne-a parasit”, a spus Priscilla Presley, citata de BBC.

Lisa Marie, cantareata si actrita, a fost transportata de urgenta la spital in cursul zilei de joi. Presa americana spune ca a suferit un stop cardiac.

Ea a fost gasita fara suflare la domiciliul ei din Calabasas, California, au declarat surse pentru site-ul american TMZ.

„A fost cea mai pasionala, puternica si iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodata”, a spus Priscilla Presley intr-un comunicat. „Cerem intimitate in timp ce incercam sa facem fata acestei pierderi profunde”.

Mama ei nu a oferit detalii despre posibila cauza a mortii.

Lisa Marie Presley a fost gasita inconstienta in dormitorul ei

Citand o sursa apropiata Lisei Marie Presley, TMZ a raportat ca vedeta a fost gasita inconstienta in dormitorul ei, joi dimineata. Cam in acelasi timp, fostul ei sot, Danny Keough, care locuieste si el la proprietate, a sosit si a efectuat manevre de resuscitare.

Publicatia dezvaluie ca Lisa Marie a suferit „un stop cardiac”, iar una dintre persoanele prezente i-a administrat epinefrina – cunoscuta in mod obisnuit sub numele de adrenalina – pentru a o ajuta sa-si recapete pulsul.

Paramedicii au sosit la scurt timp dupa aceea si au transportat-o la spital.

Printul Harry a crezut ca printesa Diana si-a inscenat propria moarte si „a fugit sa se ascunda”

Nascuta in 1968, Lisa Marie a calcat pe urmele tatalui ei si si-a facut o cariera in muzica. Vedeta a lansat trei albume, albumul ei de debut din 2003 vanzand sute de mii de copii si primind recenzii in general pozitive.

Vedeta a fost, de asemenea, cunoscuta pentru o serie de casatorii importante cu legenda pop Michael Jackson, actorul Nicholas Cage si muzicienii Danny Keough si Michael Lockwood.

Ea a avut patru copii, printre care si actrita Riley Keough. Fiul lui Presley, Benjamin Keough, s-a sinucis in 2020.

Cum a comentat Selena Gomez un material video care explica de ce ea arata „mereu slaba” cand era cu Justin Bieber

Presley a fost vazuta ultima data in public marti seara, la Premiile Globurile de Aur din Beverly Hills, fiind insotita de mama ei.

Cele doua au privit cu ochii in lacrimi momentul in care Austin Butler a primit premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Elvis.

In timpul unui discurs emotionant, actorul a multumit familiei Presley pentru ajutorul acordat in timpul realizarii filmului.

„Va multumesc! Va multumesc ca v-ati deschis pentru mine inimile, amintirile si casa”, a spus Butler. „Lisa Marie, Priscilla, va iubesc pentru totdeauna.”

Foto: depositphotos.com; Instagram/Lisa Marie Presley