Bella Hadid a dezvaluit ca a fost abuzata intr-o relatie: „Nu mai voiam sa ma apropii de nimeni”

1
De Maria Constantin
27 ian. 2023

Modelul a reflectat asupra relatiilor sale din trecut si a marturisit ca nu toate au mers bine.

Intr-o aparitie in podcast-ul „VS Voices” al casei de moda Victoria’s Secret, Bella Hadid a dezvaluit ca a fost abuzata in trecut.

„M-am intors in mod constant la barbati – si, de asemenea, la femei – care m-au abuzat (…). Am inceput sa nu mai am limite, nu doar sexual, fizic, emotional, dar apoi a ajuns in spatiul meu de lucru”, a spus vedeta in varsta de 25 de ani.

„Nu mai voiam sa ma apropii de nimeni – nu mai voiam sa am prieteni, nu mai voiam sa am o familie. Cautam sa fiu pe placul oamenilor la munca. Si parerea tuturor conta pentru mine, mai putin a mea, fiindca imi puneam valoarea in mainile altora”, a adaugat Hadid.

„Mereu am simtit ca vocea mea nu era ascultata”

Ea a vorbit in acelasi interviu despre cum s-a simtit cand considera ca vocea ei nu era la fel de importanta ca a barbatilor cand era mai tanara si cum a afectat-o mai tarziu acest lucru, scrie People.

Bella Hadid regreta ca a facut rinoplastie la 14 ani: „Eu eram sora urata“

„Mereu am simtit ca vocea mea nu era ascultata cand am crescut. Am crescut in jurul barbatilor, in relatii sau in familie – si mi se punea tot timpul ca vocea mea era mai putin importanta decat a lor”, a spus Hadid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

„Apoi in relatiile care se dezvoltau, sa nu am limite pentru a ma sustine singura si a avea vocea mea care sa fie auzita, m-a afectat foarte mult, de fapt, in relatiile de adult, cand sistemul meu nervos s-a prabusit. Era ca si cum trebuia sa lupt sau sa fug; fie deveneam tacuta si plangeam si ma retrageam in mine, fie izbucneam si plecam”, a continuat ea.

Motivul pentru care Bella Hadid a fost nevoita sa renunte complet la alcool

Bella Hadid a adaugat ca terapia si tratamentul pe care le-a urmat au fost niste instrumente importante pentru ea, pe langa pauzele pe care le-a luat in folosirea retelelor de socializare.

Bella Hadid a vorbit in mai multe randuri despre sanatatea ei mentala

„Suna ca un cliseu, dar sa nu ai energia altora, iar asteptarile lor sa fie proiectate asupra ta este unul dintre cele mai importante lucruri vreodata”, a subliniat ea.

Bella Hadid vorbeste despre problemele ei de sanatate mintala: „Am ajuns sa hibernez intre slujbe”

Hadid a vorbit in mai multe randuri despre sanatatea ei mentala, iar recent a dezvaluit ca a renuntat sa mai bea alcool in urma cu sase luni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Intr-un in interviu publicat luna aceasta de InStyle, vedeta a explicat ca i-a fost foarte greu sa-si revina dupa ce medicul ei (care este si consultantul medical care a colaborat la crearea bauturii non-alcoolice Kin Euphorics lansata de Kim Kardashian) i-a demonstrat efectele alcoolului asupra creierului ei.

„Am baut destul. Mi-a placut bautura si am ajuns pana la punctul in care anulam iesiri seara in oras fiindca simteam ca nu m-as fi putut controla”, a marturisit Hadid.

Foto: Instagram/Bella Hadid