Motivul pentru care Bella Hadid a fost nevoita sa renunte complet la alcool

1
De Maria Constantin
27 ian. 2022

Supermodelul a dezvaluit ca relatia sa cu alcoolul ajunsese intr-un punct periculos.

Intr-un interviu publicat de InStyle, Bella Hadid a declarat ca a decis sa nu mai bea deloc alcool dupa ce doctorul (si consilierul medical al marcii sale de bauturi non-alcoolice Kin Euphorics) i-a aratat efectele pe care alcoolul il avea asupra creierului ei.

„Mi-am facut treaba in ce priveste bautura. Mi-a placut alcoolul si am ajuns pana in punctul in care am inceput sa nu mai ies nicaieri noaptea fiindca simteam ca nu ma mai puteam controla”, a marturisit modelul in varsta de 25 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Evadarea din anxietate

Vedeta a devenit co-fondatoare si partenera de afaceri a lui Kin in septembrie, cand a descoperit ca renuntarea la alcool a ajutat-o sa scape de anxietatea si confuzia care pusesera stapanire pe ea dupa ce s-a confruntat cu boala Lyme si cu epuizarea din cauza muncii si a calatoriilor.

Hadid a declarat ca renuntarea la alcool a ajutat-o sa-si imbunatateasca creativitatea si concentrarea.

Bella Hadid vorbeste despre problemele ei de sanatate mintala: „Am ajuns sa hibernez intre slujbe”

„Nu mai simt nevoia sa beau alcool fiindca stiu cum ma va afecta la 3:00 dimineata, cand ma trezeam cu o anxietate oribila, gandindu-ma la lucrul ala pe care l-am spus acum cinci ani, cand am terminat colegiul”, a spus ea.

„E un efect fara sfarsit al durerii si al stresului pe care aceste bauturi nu-l reduceau prea mult”, a adaugat modelul.

Luminita de la capatul tunelului

Bella Hadid a vorbit in noiembrie despre sanatatea sa mintala, cand a postat pe Instagram cateva fotografii in care aparea plangand. „Retelele de socializare nu sunt reale. Cei care au probleme, va rog sa va amintiti asta”, a scris ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

„Uneori, tot ce trebuie sa auzi este ca nu esti singur. Asa ca de la mine pentru tine, nu esti singur. Te iubesc, te vad si te aud. Dezechilibrul mental si chimic nu este liniar si seamana cu un carusel de obstacole cu suisuri si coborasuri de la un capat la celalalt. Dar vreau sa stii ca intotdeauna exista o luminita la capatul tunelului, iar caruselul se opreste la un moment dat”, a adaugat Hadid.

Probleme cu legea din cauza alcoolului

Vedeta a fost arestata in 2014 pentru conducerea automobilului sub influenta alcoolului, scrie Shape. Ea a primit atunci o pedeapsa de sase luni de eliberare conditionata, 25 de ore de munca in folosul comunitatii si 20 de ore de prezenta la intalnirile grupului Alcoolicilor Anonimi, iar permisul auto i-a fost suspendat timp de un an.

Foto: Instagram/@bellahadid