Cele 7 reguli pe care Bella si Gigi Hadid trebuie sa le respecte cu sfintenie, impuse de mama lor

1
De Irina Constantin
17 iul. 2022

Gigi si Bella Hadid sunt cunoscute si apreciate la nivel mondial. Pentru a ajunge aici, cele doua au avut o copilarie stricta, cu reguli clare, stabilite de mama lor, Yolanda.

Din exterior, pare ca surorile Hadid au viata ideala la care multi aspira. De fapt, Bella si Gigi urmeaza reguli destul de stricte, pe care mama lor le-a impus in familie inca de cand acestea erau copii.

Yolanda Hadid a fost, la randul ei, model, asa ca si-a dorit ca fetele ei sa aiba succes urmand o etica profesionala si personala impecabila. In acest sens, a stabilit cateva reguli, pe care surorile Hadid au fost nevoite sa le respecte.

Iata care sunt cele 7 reguli stricte urmate de surorile Hadid:

1. Fetele nu au avut voie sa faca modelling pana la 18 ani

Desi pare ca Bella si Gigi au facut modelling dintotdeauna, ele nu au avut voie sa ia contact cu aceasta lume decat dupa ce au devenit majore. „Nu am vrut ca lumea sa le judece pentru aspectul lor. Am vrut sa se simta bine in pielea lor si sa ramana autentice”, a explicat Yolanda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by فريچيا (@ll_freesia)

2. Yolanda nu a lasat-o pe Gigi sa faca volei, pentru ca i-ar fi afectat aspectul fizic

Desi Gigi a vrut, la un moment dat, sa faca volei, mama ei si-a exprimat refuzul. Motivul? Voleiul este un sport masculin, care dezvolta corpul intr-un anumit fel, iar modellingul este opusul.

„Trebuie sa isi construiasca o cariera, iar pentru asta, e nevoie sa renunte la anumite lucruri”, a comentat mama ei intr-un interviu. „Fetele care joaca volei se antreneaza chiar si patru ore pe zi si mananca la fel de mult ca un barbat. Eu vreau ca Gigi sa se dezvolte ca o femeie”, adauga ea.

3. Mama modelelor le-a dus frecvent la ferma familiei, pentru a nu-si uita radacinile

Intr-un material in revista People, Yolanda spune ca isi doreste ca fetele ei sa ramana „cu picioarele pe pamant”. Ea si-a dorit intotdeauna ca ele sa fie stabile emotional, dar si sa nu uite niciodata cum au crescut si de unde au pornit. De aceea, timpul petrecut la ferma familiei a ramas sfant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

4. Fetele nu au fost laudate pentru frumusetea lor, in ciuda jobului pe care il au

Chiar daca a fost mereu constienta de frumusetea uimitoare a fetelor sale, mama surorilor Hadid nu a pus niciodata accentul pe acest detaliu. „Ascultati-ma, sunt mii de fete mult mai frumoase decat voi, dar voi aveti un caracter frumos. Trebuie sa va diferentiati devenind adevarate modele de urmat”, spune Yolanda.

Fostul model crede ca a-ti respecta mereu orele de intalnire si a fi politicos cu cei din jur este mai important decat orice altceva, asa ca le-a insuflat fetelor sa fie disciplinate inca de mici.

5. Respectul a fost valoarea principala insuflata de mama lor

Yolanda a spus in nenumrate randuri ca pentru ea, respectul va fi intotdeauna esential – atitudinea de diva este ceva ce dispretuieste. „Modellingul este un business superficial. La finalul zilei, frumusetea se duce, dar caracterul si respectul aratat celorlalti ramane”, a declarat mama surorilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

6. Yolanda Hadid a vrut ca fiicele ei sa-si foloseasca prezenta din social media in scop pozitiv

Intr-un interviu pentru publicatia People, Yolanda a spus: „Cand eram eu model, nu eram o voce, ci doar un chip frumos. In ziua de azi, lucrurile s-au schimbat. Au la dispozitie platforme prin care pot ajunge la oameni din toata lumea. De aceea, trebuie sa isi asume rolul de model demn de urmat.”

7. Timpul in familie nu poate fi sacrificat, indiferent cat de incarcat este programul de lucru

Surorile Hadid au un program extrem de incarcat, mai ales de cand au atins faima mondiala. Mama lor este constienta de acest lucru si a spus mereu ca nu exista bucurie mai mare decat sa iti vezi copiii exceland la ceva ce le place.

Totusi, timpul petrecut in familie ramane o conditie greu de incalcat. „Nu conteaza ca e noapte, dupa un job solicitant sau inainte de acesta. Ne-am facut promisiunea ca nu vom renunta la timpul petrecut in familie”, spune Yolanda.

Foto: depositphotos.com