Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid, cel mai nou cuplu de la Hollywood. Actorul este indragostit de modelul in varsta de 27 de ani

1
De Georgiana Dorobantu
15 sept. 2022

Leonardo DiCaprio pare sa fi trecut destul de usor peste despartirea de actrita si modelul Camila Morrone, in varsta de 25 de ani.

Starul din „Titanic” a inceput o noua relatie cu supermodelul Gigi Hadid, alaturi de care a fost fotografiat recent la o petrecere privata.

Actorul in varsta de 47 de ani este indragostit de modelul de 27 de ani, potrivit surselor citate de Page Six.

Este prima data cand Leonardo DiCaprio are o relatie cu o femeie cu varsta de peste 25 de ani

De asemenea, Gigi ar fi prima femeie care este si mama cu care starul formeaza un cuplu.

Fotografiile in care cei doi par foarte apropiati au fost surprinse la Casa Cipriani din Manhattan, detinuta de Richie Akiva si Darren Dzienciol, prieteni ai lui DiCaprio.

Ce este „cercul zeitelor”, ritualul pe care Jennifer Aniston si cele mai bune prietene ale ei il respecta de 30 de ani

Leonardo si Gigi pot fi observati stand aplecati unul spre celalalt, incercand sa aiba o conversatie in timpul petrecerii zgomotoase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @magazineandstyle

Dupa aparitia fotografiilor, o sursa apropiata cuplului a dezvaluit pentru Page Six ca desi cei doi au avut cateva intalniri romantice, „nu se grabesc” sa isi duca relatia la un nou nivel.

Sursa a mai spus ca cele doua staruri au iesit impreuna de cateva ori, doar ei doi, dar de cele mai multe ori au petrecut timp impreuna in grupuri, avand prieteni comuni. Relatia lor nu este, inca, una „exclusiva”, sustine persoana apropiata de vedete.

8 reguli dure pe care Kim Kardashian a trebuit sa le respecte in timpul casniciei cu Kanye West

„DiCaprio nu este cineva care sa intre si sa iasa din relatii. Nu se cupleaza imediat cu oricine. Ei iau lucrurile incet”, a declarat sursa.

Chiar daca pare sa fie foarte interesat de Gigi, o sursa a declarat pentru E! News ca actorul „se bucura de faptul ca e single” si cei doi nu au inca o relatie exclusiva.

„Gigi si Leo au iesit impreuna de cateva ori si se plac unul pe celalalt”

O persoana din anturajul lui Gigi Hadid a dezvaluit pentru aceeasi publicatie ca „niciunul dintre ei nu isi doreste o relatie” in prezent.

„Gigi si Leo au iesit impreuna de cateva ori si se plac unul pe celalalt. Gigi crede ca el este un tip foarte cool. Cele mai multe intalniri ale lor vin din prisma faptului ca fac parte din aceleasi cercuri sociale si merg la aceleasi petreceri”, a spus sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Presupusa relatie dintre actorul de la Hollywood si supermodelul in varsta de 27 de ani, mama unui copil, vine dupa ce in ultima perioada s-a speculat ca starul o curteaza pe Gigi.

Saptamana trecuta, o sursa a dezvaluit pentru Us Weekly ca DiCaprio „a pus ochii pe Gigi”, dar „ea nu isi doreste o relatie romantica cu el, in prezent”.

Ei au fost vazuti prima data impreuna la o petrecere din cadrul Saptamanii Modei de la New York

La aceeasi petrecere au participat numeroase alte staruri, printre care Venus Williams, Irina Shayk sau Ben Simmons.

Tiparul lui DiCaprio in ceea ce priveste varsta femeilor cu care are relatii l-a transformat recent in tinta glumelor pe retelele de socializare. El s-a despartit de actrita si modelul Camila Morrone in aceasta vara, cand ea a implinit 25 de ani. Cei doi au format un cuplu timp de patru ani.

Bradley Cooper si Irina Shayk incearca sa isi refaca relatia, la 3 ani de la despartire. Mai vor un copil impreuna

Pe Internet au aparut numeroase glume cu privire la faptul ca Leonardo se desparte de iubitele sale inainte ca acestea sa implineasca 25 de ani.

Nu doar ca are 27 de ani, fiind cea mai „in varsta” femeie cu care Leonardo are o relatie, dar in acelasi timp Gigi este mama, ceea ce pare sa fie o situatie noua pentru DiCaprio.

Gigi Hadid are o fiica in varsta de doi ani, pe nume Khai, cu fostull sau partener, cantaretul Zayn Malik.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Gigi Hadid