9 lucruri pe care nu le stiai despre Leonardo DiCaprio: A jucat in doar 29 de filme timp de 30 de ani de cariera!

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2022

Leonardo DiCaprio nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai iubiti actori din lume, iar felul in care arata si farmecul lui i-a facut pe toti sa lesine cand a aparut in Titanic.

Cu toate acestea, chiar daca rolul lui Jack din Titanic i-a adus celebritatea si l-a facut sa ocupe pozitii fruntase la Hollywood, in timpul carierei sale de 30 de ani, el a jucat in doar 29 de filme.

Pe langa aceasta informatie pe care probabil nu o stiau multi, mai exista multe altele nestiute despre viata lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leonardo Dicaprio (@leonardodicaprio._.leo)

A fost numit dupa geniul renascentist, Leonardo da Vinci

In timp ce mama lui Leo era insarcinata cu el, i-a simtit loviturile pentru prima data in timp ce se uita la pictura lui Leonardo da Vinci din muzeul Uffizi din Florenta, Italia. Parintii lui au considerat acest lucru un fel de semn si de aceea au decis sa-l numeasca Leonardo.

Dar numele sau avea sa-i creeze ceva probleme la inceput

La inceputul carierei, Leo a avut dificultati in a gasi un agent, iar cand a reusit, in sfarsit, agentul i-a sugerat sa-si schimbe numele in Lenny Williams pentru a atrage mai mult publicul american.

Leo a refuzat, dar asta nu a fost in favoarea lui, deoarece a fost somer timp de un an si jumatate, chiar si dupa ce a participat la 100 de auditii. Dar, din fericire, doi ani mai tarziu, Leo a gasit in sfarsit un agent care l-a acceptat cu numele sau si, in cele din urma, norocul i-a zambit.
Poate te intereseaza si: Degeaba esti miliardar, daca nu esti Leonardo DiCaprio: Iubita lui Jeff Bezos, surprinsa in timp ce il soarbe din priviri pe actor

Lonardo DiCaprio s-a luptat toata viata cu tulburarea obsesiv-compulsiva

Tulburarea obsesiv-compulsiva (OCD) este o tulburare de sanatate mintala in care o persoana simte nevoia sa repete o anumita actiune pentru a „face fata” obsesiilor sale. Cu toate acestea, Leonardo nu vrea ca aceasta conditie sa puna stapanire pe viata lui si incearca din greu sa lupte impotriva ei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com