Bella Hadid spune ca e in sfarsit vindecata dupa „15 ani de suferinta invizibila”

1
De Teodora Tirca
8 aug. 2023

„Universul lucreaza in cele mai dureroase si frumoase moduri”, a scris modelul pe Instagram.

Bella Hadid vorbeste deschis despre problemele de sanatate cu care se confrunta de cand era copil.

Modelul in varsta de 26 de ani a postat un update privind starea ei de sanatate duminica, spunand ca este „in sfarsit sanatoasa” dupa 15 ani de lupte intense, inclusiv „100 de zile de Lyme, boala cronica, tratament pentru infectie asociata si multa suferinta invizibila”, relateaza publicatia People.

Bella Hadid Posts Update on Her Health: ‘The Universe Works in the Most Painful and Beautiful Ways’

Foto: @bellahadid

„Versiunea mea mai mica ar fi atat de mandra de mine ca nu am renuntat niciodata la lupta”, a inceput Hadid postarea pe Instagram, adaugand ca ii este recunoscatoare mamei Yolanda Hadid, care a fost de asemenea diagnosticata cu boala Lyme in 2012 impreuna cu cel mai mic frate al Bellei, Anwar.

„Ii multumesc mamei mele pentru ca mi-a pastrat toate dosarele medicale, a ramas langa mine, nu m-a parasit niciodata, m-a protejat, sustinut, dar mai ales ca m-a crezut in timpul ce treceam prin toata durerea”, a mai scris ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Modelul a continuat: „Sa traiesc in aceasta stare care se inrautatea cu timpul si pe masura ce munceam din greu pentru a reusi ca model, in timp ce oamenii ma sustineau, mandri, m-a afectat in moduri greu de explicat. Sa fiu atat de trista si bolnava avand in acelasi timp atatea binecuvantari/privilegii/oportunitati/dragoste in jurul meu a fost probabil cel mai derutant lucru pe care l-am trait.”

Bella Hadid Posts Update on Her Health: ‘The Universe Works in the Most Painful and Beautiful Ways’

Foto: @bellahadid

„Ceea ce vreau sa va spun tuturor este ca 1: sunt bine si nu trebuie sa va faceti griji, si 2: nu as schimba nimic din ce am trait”, a scris ea.

„Daca ar trebui sa trec din nou prin toate astea ca sa ajung aici, exact in acest moment in care ma aflu acum, cu voi toti, in sfarsit sanatoasa, as face-o. Pentru ca asta m-a facut cine sunt astazi.”

„Universul lucreaza in cele mai dureroase si frumoase moduri, iar daca treci prin asta acum trebuie sa-ti spun ca va fi mai bine. Iti promit. Mergi inainte, ramai puternic, crezi in calea ta, traieste-ti adevarul si norii vor incepe sa se risipeasca. Am adunat atat de multa recunostinta si perspectiva asupra vietii, aceste peste 100 de zile de Lyme, boala cronica, co-infectie, aproape 15 ani de suferinta invizibila – toate au meritat, pentru ca acum pot sa ofer iubire dintr-o ceasca plina si sunt capabila sa fiu cu adevarat eu insami, pentru prima data.”

Bella Hadid Posts Update on Her Health: ‘The Universe Works in the Most Painful and Beautiful Ways’

Foto: @bellahadid

Bella, care tocmai a terminat un tratament intensiv pentru boala Lyme, asa cum a spus sora ei, Gigi, se va intoarce la modeling atunci cand va putea. „Ma voi intoarce cand voi fi pregatita. Mi-e dor de voi toti. Va iubesc”, a conchis ea.

Foto: depositphotos.com