Bella Hadid regreta ca a facut rinoplastie la 14 ani: „Eu eram sora urata“

1
De Maria Constantin
17 mart. 2022

Modelul a vorbit despre efectul negativ pe care l-a avut asupra sa comparatia cu sora ei, Gigi Hadid.

Bella Hadid a dezvaluit ca s-a simtit in dezavantaj pentru ca era tot timpul comparata cu sora ei, iar aceasta era considerata mai frumoasa, relateaza People.

„Eram sora urata”, a spus vedeta intr-un articol publicat de Vogue in numarul din luna aprilie. „Eu eram bruneta. Nu eram asa de draguta ca Gigi, nu la fel de sociabila. Chiar asta ziceau oamenii despre mine. Si, din nefericire, cand ti se spun niste lucruri de atatea ori, ajungi sa crezi in ele”, a marturisit modelul in varsta de 25 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

O actrita buna cu un chip fals

„Intotdeauna m-am intrebat ce poate face in aceasta industrie o fata cu o nesiguranta incredibila, cu anxietate, depresie, probleme de imagine, de alimentatie, care detesta sa fie atinsa, care are anxietate sociala intensa?”, a continuat Hadid.

Ea a spus ca de-a lungul anilor a devenit „o actrita buna” care „a invatat sa afiseze un chip zambitor sau un chip dur”. „Am simtit mereu ca trebuie sa demonstrez ceva. Oamenii pot spune orice despre cum arat, despre cum vorbesc, despre cum ma port. Dar in sapte ani nu am refuzat niciodata un job, nu am ratat un job, nu am intarziat la un job. Nimeni nu poate spune ca nu muncesc suficient”, a subliniat modelul.

Operatia pe care Bella Hadid o regreta

Bella a dezvaluit ca regreta o operatie estetica de modificare a nasului pe care a facut-o cand avea doar 14 ani. „Acum imi doresc sa fi pastrat nasul stramosilor mei”, a spus ea, adaugand ca s-ar fi obisnuit cu aspectul sau.

„Oamenii cred ca mi-am modificat complet chipul prin operatii din cauza unei poze de cand eram adolescenta in care aratam umflata. Sunt foarte sigura ca nici tu nu arati la fel acum ca atunci cand aveai 13 ani, nu?”, l-a intrebat pe jurnalistul cu care a discutat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Modelul a negat ca a suferit alte interventii estetice si a precizat ca nu are nicio problema cu fillerele, insa nu le-a folosit niciodata. „Nu sunt pentru mine”, a spus Hadid.

Bella Hadid vorbeste despre problemele ei de sanatate mintala: „Am ajuns sa hibernez intre slujbe”

„Oricine crede ca mi-am facut lifting la ochi sau cum i-o zice – folosesc doar banda adeziva pentru a-mi ridica ochii. Cel mai vechi truc din carte. Am acest complex al impostorului, in care oamenii ma fac sa simt ca nu merit nimic. Oamenii mereu au ceva de zis, dar ce vreau sa spun este ca am fost mereu neinteleasa in profesia mea si de oamenii din jurul meu”, a precizat modelul.

Moda, un sistem cu multe probleme

Vorbind despre problemele cu care s-a confruntat in modeling, Bella a spus pentru Vogue: „Am intalnit niste fete care-mi plangeau pe genunchi la 4:00 dimineata, in timp ce se pregateau pentru alt show cand trebuiau sa fie la alt show la 7:00 dimineata complet distruse, cu parul ars, fara sa fi mancat ceva, atat de epuizate ca le lua tremuratul.”

Hadid povesteste ca acum „fetele iau pozitie impotriva masurilor standard”, dar cand a intrat ea in modeling, in urma cu sapte ani, nu incapea intr-o rochie Yves Saint Laurent. „Imi amintesc un stilist care imi vorbea despre greutatea mea fiindca nu puteam trage fermoarul rochiei. Privind inapoi, da, cred ca masura standard folosita de Saint Laurent pentru podium nu era potrivita pentru oricine. Dar ajungi sa crezi ca e ceva in neregula cu tine si nimeni nu-ti spune nu, nu, esti bine, nu-ti face griji, e o masura foarte mica”, a spus modelul.

„Se uita la tine ca si cum trebuie sa puna altceva pe tine. Si tu te gandesti ca e din cauza ta”, a adaugat Bella Hadid.

Foto: Instagram/Bella Hadid