Bella Hadid vorbeste despre problemele ei de sanatate mintala: „Am ajuns sa hibernez intre slujbe”

1
De Maria Constantin
20 ian. 2022

Supermodelul a dezvaluit ca sanatatea precara a impedicat-o mult timp sa apeleze la un stilist personal.

Intr-un interviu publicat de Wall Street Magazine, Bella Hadid a declarat ca a avut o stare mentala atat de ciudata, incat a simtit ca ii este greu sa iasa din casa sau sa-si aleaga o tinuta, sentiment acutizat de anxietatea provocata de fotografii care o asteptau in afara locuintei.

„In ultimul an, pentru mine a fost foarte important sa invat ca desi oamenii vorbesc despre stilul meu si daca le place sau nu, nu asta conteaza, fiindca e stilul meu. Cand ies din casa dimineata, ma gandesc: asta ma face fericita? Ma simt bine asa, ma simt confortabil?”, a declarat vedeta in varsta de 25 de ani.

„Am ajuns sa hibernez intre slujbe”

Modelul casei Victoria’s Secret a vorbit si in alte randuri despre sanatatea sa mintala. Anul trecut ea a dezvaluit pe Instagram Story ca a suferit de depresie extrema si anxietate cu care s-a confruntat in adolescenta si in viata de adult, scrie Page Six.

Bella Hadid took to Instagram to share her thoughts on metal health.

Foto: Instagram/Bella Hadid

„Anxietatea mea sociala a crescut treptat in mine de la 20 de ani. A devenit tot mai greu pentru mine sa ies in oras fara sa beau ceva ca sa ma linistesc, ceea ce m-a facut sa nu mai vreau sa ies, asa ca am ajuns sa hibernez intre slujbe”, a povestit Hadid.

„Cu o viata care se afla constant sub presiunea unui regim social, pe langa 13 ore de munca zilnic, am stiut in fiecare zi ca acesta nu este un trai sustenabil pentru mine”, a adaugat ea.

Adevarul despre pozele cu lacrimi in ochi

Hadid a mai spus in interviul pentru WSJ de ce a decis in noiembrie sa posteze o serie de selfie-uri in care aparea plangand. „Am avut episoade foarte depresive, iar mama si doctorul ma intrebau cum ma simt si in loc sa le raspund prin mesaje, le trimiteam o poza”, a explicat ea.

Vedeta a adaugat ca ii era mai usor sa posteze fotografii care sa-i descrie starea de spirit, intrucat nu a reusit niciodata sa explice bine cum se simte.

Bella Hadid a publicat pe Instagram fotografii in care e trista si plange: „Retelele de socializare nu arata adevarul”

„Era o durere atroce si istovitoare si nu stiam de ce. Asa au fost ultimii trei ani”, a mai spus ea, adaugand ca atunci cand a postat fotografiile a facut-o ca sa fie sigura ca „oricine se simtea la fel sa stie ca e in regula sa se simta asa”.

Hadid a spus ca spera ca admiratorii ei stiu ca, desi lucrurile par foarte frumoase pe Instagram, „la sfarsitul zilei, suntem toti in aceeasi barca”. „Am simtit ca e bine pentru mine sa rostesc adevarul meu. Si la un moment dat n-am mai putut sa postez poze dragute. S-a terminat”, a dezvaluit ea.

Zile bune si rele, ca orice om

Supermodelul a marturisit ca are zile bune si rele, dar niciun regret despre cat de mult posteaza pe retelele de socializare. „Sa ma plimb afara, sa pot sa-mi amintesc ca sunt multi oameni care au obiceiuri asemanatoare cu ale mele, ma ajuta sa ma simt mai bine”, a spus ea.

„Poate asta nu este ceea ce-si doresc oamenii pe Instagram si e in regula. Nu trebuie sa fiu mereu pe Instagram. E adevarul meu, iar asta e important pentru mine”, a incheiat Bella Hadid.

Foto: Instagram/@bellahadid