Beyoncé va fi starul unui nou documentar lansat de Netflix

1
De Teodora Tirca
10 apr. 2019

Netflix lanseaza un documentar despre Beyoncé pentru a celebra prestatia ei legendara de la Coachella din 2018, cand artista a devenit prima femeie de culoare care a deschis cel mai important festival de muzica din California.

Toata lumea stie cine e Beyoncé – fie ca te inspira vocea ei puternica, versurile patrunzatoare sau stilul ei vestimentar inconfundabil, sigur ai retinut aceasta figura a muzicii R&B. Cu toate astea, abia anul trecut a avut ocazia sa faca istorie pe scena Coachella, cel mai popular festival de muzica din California.

Faptul ca a primit apoi titlul pentru prima femeie de culoare care a deschis festivalul m-a intristat, pentru ca mi se pare nedrept ca tonul pielii unui artist sa aiba vreo relevanta cu privire la deschiderea festivalului, insa realitatea e ca astfel de nedreptati inca au loc in fiecare zi, si nu doar in domeniul artistic.

Citate de la Beyonce care te fac sa te iubesti mai mult

Oricum, Netflix a luat decizia de produce un documentar cu „Queen Bee” in rolul principal, concentrandu-se pe prestatia ei fara precendent de la Coachella, care a trecut de la concept creativ la miscare culturala.

Beyoncé s-a impus pe scena cu o forta ce le-a provocat fanilor fiori pe sira spinarii, si a facut un spectacol memorabil, pe care cei care au fost acolo nu au cum sa-l uite vreodata. De la costumatiile ei geniale, pana la piesele rascolitoare si vocea inconfundabila, prestatia ei s-a transformat intr-o fila pretioasa din istoria muzicii.

Un omagiu binemeritat

Documentarul se va numi Homecoming: A Film By Beyonce, iar trailerul oficial lansat de Netflix confirma zvonurile pe care acestia le-au initiat pe Twitter pentru a-i pune pe jar pe fani. Si iata ca banuielile fanilor s-au adeverit: chiar va exista un documentar despre una dintre cele mai iubite artiste R&B.

Homecoming aduce de asemenea un omagiu universitatilor si colegiilor americane dedicate comunitatii de culoare.

Trailerul aduce cuvintele cutremuratoare ale celebrei Maya Angelou cu privire la drepturile civile si, desigur, ne-o arata si pe Beyoncé in timp ce se pregateste pentru concertul din 2018 ce avea sa zguduie atat scena, cat si inimile celor care l-au experimentat pe pielea lor. Din clip ne dam seama ca documentarul va include si momente mai personale, pe care artista le petrece acasa, impreuna cu cei trei copii.

Dieta lui Beyonce: ce mananca vedeta si cum se mentine in forma?

In 2018, in timpul concertului ce va fi celebrat in documentar, Bee si-a aratat recunostinta: „Coachella, iti multumesc pentru ca mi-ai permis sa fiu prima femeie de culoare care a deschis acest concert”, iar acum fanii vor avea ocazia sa vada pentru prima oara sau sa retraiasca acest moment magic, ce va ramane in istorie.

Homecoming: A Film By Beyonce va fi lansat global pe Netflix pe data de 17 aprilie 2019.

Foto: Instagram/Beyonce