Citate de la Beyonce care te fac sa te iubesti mai mult

citate de la beyonce
1
De Mia Nicolescu
19 mart. 2019

Lasand la o parte ce se afla in spatele imaginii pe care o afiseaza, pentru ca, sincer vorbind, noi nu avem de unde sa stim exact ce se afla acolo, Beyonce ramane una dintre femeile model.

O admiram pentru ceea ce este, pentru ca a muncit fara incetare pentru a deveni un artist complet, un artist de care sa se fi auzit in toate colturile lumii, o admiram si o respectam pentru cazurile si campaniile umanitare in care se implica, ne este draga pentru familia frumoasa pe care ne-o prezinta prin intermediul filmuletelor de pe retelele de socializare si Youtube si ne place pentru ca ne invata sa ne iubim si sa ne respectam trupurile.

10 cele mai intelepte citate despre frumusete si feminitate de la Cindy Crowford

Beyonce si iubirea de sine

Dar oare Beyonce chiar isi iubeste trupul? Oare Beyonce chiar este fericita? Chiar este femeia puternica in care pozeaza? Asta stie doar ea si pana la proba contrarie trebuie sa o credem pe cuvant, noi putem doar sa o lasam sa ne incante cu piesele ei, care sunt adevarate povete, am putea spune.

Din fiecare piesa interpretata de ea avem ceva de invatat, fiecare piesa ne da putere si parca vorbeste in numele nostru. La fel sunt si interviurile pe care le acorda… pline de invataturi. Din aceste interviuri sunt extrase si citatele de mai jos, citate care te vor determina sa te iubesti mai mult.

Citate de la Beyonce

1. Oamenii te vor vedea asa cum te vezi tu pe tine si se vor comporta cu tine asa cum tu te comporti cu tine.

2. Este important atat pentru femei, cat si pentru barbati, sa observe si sa aprecieze frumusetea trupurilor sale naturale.

3. Cand te iubesti si te accepti, cand stii cui ii pasa cu adevarat de tine si atunci cand inveți din propriile greseli, atunci vei inceta sa te mai preocupi de persoanele care nu stiu ca si tu gandesti.

4. Fii sanatoasa si ai grija de tine! Dar fii fericita cu lucrurile frumoase care te fac pe tine sa fii tu.

5. Cu totii avem imperfectiuni. Sunt om si, stii ceva, este important sa te concentrezi si asupra altor calitati in afara de frumusetea exterioara.

16 citate despre puterea feminitatii de la cele mai curajoase femei ale lumii

6. Valoarea ta este determinata de tine. Nu trebuie sa depinzi de cineva care iti spune cine esti.

7. Nu este vorba despre perfectiune. Este vorba despre scop. Trebuie sa ne pese de trupurile noastre si de ceea ce le oferim.

8. Cea mai atragatoare caracteristica pe care o femeie o poate avea este increderea in propria persoana.

9. Se presupune ca fiecare dintre noi trebuie sa fie diferit.

Iubirea de sine

10. Am invatat ca nu este responsabilitatea altcuiva sa aiba grija de mine.

11. Nu trebuie sa dovedesc nimic nimanui, trebuie doar sa-mi urmez inima si sa ma concentrez asupra a ceea ce vreau sa spun lumii. Eu conduc lumea mea.

12. Cu cat te maturizezi mai mult iti dai seama ca imperfectiunile te fac mai frumoasa.

13. Ma uit la femeia care eram la 20 de ani si vad o tanara domnisoara care creste increzatoare, dar care incearca sa ii multumeasca pe toti din jurul ei. Acum ma simt mult mai frumoasa, mult mai sexy, mult mai interesanta. Si mult mai puternica.

Intr-o relatie complicata cu mine. 15 moduri de a te iubi mai mult

14. In cele din urma, independenta vine de la tine, atunci cand stii cine esti si esti fericit cu ceea ce esti.

15. Ar trebui sa te gandesti la construirea propriului caracter si sa te distrezi mai mult. Asta e tot. Este o sarbatoare a formelor voluptoase si a corpurilor femeilor.

16. Daca totul ar fi fost perfect, nu ai fi invatat niciodata nimic si nu te-ai fi dezvoltat.

17. Ma simt mai frumoasa ca niciodata dupa ce am nascut. Nu m-am simtit niciodata atat de conectata, nu am simtit niciodata mai mult ca acum ca am cu adevarat un scop pe acest pamant.

Si acum… ce mai astepti? Cand ai de gand sa te iubesti?

Foto: Instagram – Beyonce