3 carti pe care merita sa le citesti acum: iti vor distrage atentia de la probleme

1
De Mara Ionescu
20 apr. 2020

Nu sunt multe activitatile pe care le poti face in casa. Te-ai plictisit de facut curatenie, vorbit cu prietenii pe retelele de socializare si de exersat talentele culinare? 

E timpul cel mai potrivit sa citesti o carte. Alege din aceste 3 romane pline de mister care te tin in suspans.

Iata mai jos cateva recomandari de lectura care te vor tine in suspans si vor face sa treaca mai usor si mai placut orele de izolare.

10 carti extraordinare pe care sa le citesti daca te lupti cu anxietatea sociala

Adevarul despre cazul Harry Quebert, de Joel Dicker 

Daca iti doresti o lectura mai putin solicitanta, atunci aceasta este cartea potrivita. „Adevarul despre cazul Harry Quebert” se poate citi cu succes plaja sau, in cazul nostru, pe balcon, respectand normele de carantina. Este o carte cu un ritm alert, plina de suspans, in care un tanar scriitor porneste in cautarea adevarului, dupa ce prietenul si mentorul sau este acuzat de uciderea unei fete de 15 ani. Cartea a stat la baza unei mini-serii cu acelasi nume, avandu-l in rolul principal pe Patrick Dempsey.

55 lei, emag.ro

Fata cea buna, de Mary Kubica

“Fata cea buna” este cu adevarat o calatorie palpitanta. Un thriller cu un ritm alert care te va face sa-ti pui intrebari pana la ultimele pagini. Povestea este plina de intorsaturi care te vor captiva, pe masura ce povestea Miei Dennett, o fata aparent perfecta, devine din ce in ce mai complicata.

5 carti bune pe care orice mama ar trebui sa le citeasca

33,26 lei, hergbenet.ro

Printesa gheturilor, de Camilla Lackeberg

Camilla Lackerg este o autoare suedeza pe care publicul roman a avut ocazia sa o intalneasca deja. “Printesa gheturilor” este prima carte dintr-o serie care o are ca personaj principal pe scriitoarea Erica Falck. Aceasta incearca sa desluseasca misterul care domneste in jurul mortii tragice a prietenului ei. Cartile Camillei exploreaza motivele pentru care oamenii fac anumite lucruri si analizeaza psihologia traumei, ceea ce le face foarte interesante pentru publicul amator de lectura.

38,25 lei, edituratrei.ro

Foto: Unsplash.com