Ce spun astrele despre fiica lui Meghan Markle si a Printului Harry. Astrograma lui Lilibet Diana

1
De Denisa Toma
25 iun. 2021

Fiica Ducilor de Sussex s-a nascut pe 4 iunie 2021, la ora 11:40, in Santa Barbara, California.

Lilibet Diana este pe locul opt in ordinea succesiunii la tron si singurul membru al Familiei Regale Britanice care s-a nascut in Statele Unite.

Iata ce spun astrele despre destinul lui Lilibet Diana Mountbatten-Windsor:
Soarele in Gemeni, la 14 grade in Casa 10

Lilibet va fi precum o gura proaspata de aer pentru familia regala, avand Soarele in exuberanta zodie Gemeni. Vorbareata, prietenoasa si deschisa, ea ii va fermeca pe toti cei pe care ii intalneste si se va integra cu usurinta in orice grup.

Soarele la 14 grade in zodia Gemeni semnifica faptul ca va fi capabila sa intuiasca ce cred ceilalti, ceea ce o va ajuta sa fie un comunicator excelent. De asemenea, indica faptul ca va avea succes in afaceri si in viata amoroasa de-a lungul vietii. Personalitatea sa placuta o va transforma intr-un magnet pentru cei din jur, pentru ca va aborda cu usurinta orice subiect.

Cine sunt stranepotii reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii? Cea mai mica este Lilibet Diana, fiica printului Harry si a lui Meghan Markle

In ciuda faptului ca Soarele in Gemeni ofera capacitatea de adaptare la schimbari, Lilibet va aduce stabilitate si vitalitate. Astrograma sa natala dezvaluie faptul ca va fi o persoana traditionalista, datorita aspectului in armonie dintre Soarele in Gemeni si Saturn in Varsator.

Ascendentul in Leu, la 29 de grade

Avand soarele in zodia Gemeni si ascendentul in Leu, se pare ca Lilibet este destinata sa fie lider. Ascendentul sau in Leu se afla la ultimele grade, ceea ce inseamna ca de-a lungul vietii isi va demonstra calitatile de lider.

Luna in Berbec, la 12 grade in Casa 8

In copilarie, Lilibet va fi destul de nerabdatoare si isi va dori ca nevoile sale sa fie indeplinite rapid. Insa la maturitate, acest aspect o va transforma intr-o femeie puternica, ce nu se va teme sa ceara exact ceea ce vrea, atat in viata de zi cu zi, cat si in relatiile amoroase.

In mod sigur va face o impresie puternica asupra tuturor celor pe care ii intalneste si va radia incredere in sine, in tot ce face.

Mercur retrograd in Gemeni, la 12 grade in Casa 10

Lilibet va dovedi o inteligenta deosebita, obiceiul de a spune ceea ce gandeste si de a-i pune la punct pe ceilalti, atunci cand este necesar.

Va avea un talent deosebit pentru dezbateri, fapt care se va dovedi o provocare in perioada adolescentei. Dar la maturitate va fi o inclinatie foarte utila, care o va ajuta in demersurile sale.

Archie, fratele cel mare: Fiul ducilor de Sussex e incantat ca are o surioara

Mercur retrograd indica unele probleme de comunicare in prima parte a copilariei.

Venus in Rac, la 2 grade in Casa 11

Venus in Rac ii ofera lui Lilibet dragostea pentru familie. Va avea o relatie foarte stransa cu parintii sai si fratele sau mai mare, Archie. La maturitate, acest aspect o va face sa isi apere cu hotarare relatiile apropiate si viata de familie.

Venus plasat la doua grade in zodia Rac arata faptul ca se va ridica deasupra oricaror dificultati in viata si o va ajuta sa faca cele mai bune alegeri in relatiile sale.

Marte in Rac, la 25 de grade in Casa 11

In copilarie, Lili va parea destul de vulnerabila si lipsita de aparare din cauza acestui aspect astral. Fratele sau mai mare, Archie, va deveni protectorul sau si o va indruma in situatiile dificile cu care se va confrunta de-a lungul timpului. Daca este provocata, va da dovada de un comportament pasiv-agresiv, care poate fi vazut ca manipulator de cei apropiati.

Jupiter in Pesti, la un grad in Casa 7

Acest aspect este deosebit de benefic si indica noroc in dragoste si abilitati de lider. Lilibet va avea o inclinatie speciala pentru orice tip de activitati umanitare si caritabile. Va fi un adevarat avocat pentru cei mai putin norocosi. Va avea capacitatea de a observa cu usurinta ce trebuie facut pentru binele colectiv.

Gradul 1 in Pesti are o semnificatie deosebita, ce arata ca va profita la maximum de statutul sau social pe care il va folosi pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Saturn este retrograd pana in octombrie. Cum te va afecta, in functie de zodia in care te-ai nascut

Saturn retrograd in Varsator, la 13 grade in Casa 6

Acest aspect indica faptul ca Lilibet va invata de-a lungul intregii vieti si va trebui sa dobandeasca permanent noi cunostinte.

Aspectul retrograd o va face sa fie nesigura in acele situatii formale care necesita o anumita eticheta. Dar cu ajutorul carismei, va reusi sa faca fata tuturor situatiilor inconfortabile.

Uranus in Taur, la 12 grade in Casa 9

Lilibet va fi destul de incapatanata, in special in privinta schimbarilor pe care nu le-a dorit sau impus ea. Este valabil in mod deosebit in primii ani de viata, pe masura ce va invata sa preia controlul si sa isi sustina punctul de vedere.

Neptun in Pesti, la 25 de grade in Casa 7

Neptun in zodia Pesti arata faptul ca Lili isi va urma cu ardoare pasiunile si va calca pe urmele tatalui sau, printul Harry, si a bunicii sale, printesa Diana. De asemenea, va aprecia momentele de solitudine, dar in acelasi timp este posibil ca la maturitate sa aiba dificultati in relatiile apropiate din cauza acestui lucru.

Pluto retrograd in Capricorn, la 26 de grade in Casa 5

Este un indiciu al faptului ca va persevera in orice domeniu profesional pe care il alege. Se va dedica telurilor sale si le va urma pana va dobandi succesul.

Din cauza dorintei puternice de a avea succes, este posibil ca Lilibet sa fie prea aspra cu ea insasi sau sa se compare adesea cu cei din jurul sau, in special cu fratele sau mai mare, Archie. Pluto retrograd in astrograma natala poate arata o teama de a renunta la anumite lucruri si conceptii.

Foto: Getty Images.