Archie, fratele cel mare: Fiul ducilor de Sussex e incantat ca are o surioara

1
De Maria Constantin
13 iun. 2021

Meghan Markle si Printul Harry i-au explicat fiului lor ca va avea o sora.

Ducii de Sussex au devenit din nou parinti, iar Archie este foarte incantat. „Lilibet Diana s-a nascut pe 4 iunie, iar micul print Archie este foarte fericit ca are o surioara”, a declarat pentru People un purtator de cuvant al cuplului.

„L-au pregatit pe Archie vorbindu-i mult cu el despre copil. Este prea mic ca sa inteleaga, totusi. Insa e destul de mare ca sa inteleaga ca incepe sa aiba viata lui. Se bucura de perioada de dinaintea scolii si de activitatile in aer liber. Va avea o vara distractiva”, a spus sursa citata.

„Meghan si Harry isi vor face timp pentru a se concentra pe familia lor”, a adaugat purtatorul de cuvant.

Meghan Markle (39 de ani) si Printul Harry (36 de ani) au postat un mesaj personal pe site-ul organizatiei lor, Archewell: „Pe 4 iunie am fost binecuvantati cu venirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decat ne-am fi putut imagina vreodata si suntem in continuare recunoscatori pentru dragostea si rugaciunile pe care le-am primit din intreaga lume. Va multumim pentru bunatatea si sustinerea aratate in aceasta perioada foarte speciala pentru familia noastra.”

Porecla pe care o purta Meghan in copilarie

Archie va fi incantat sa-si strige sora „Lili”, noteaza People. Porecla are o legatura indirecta si cu mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, care in copilarie o numea „Flower” („Floare”). Intr-o postare mai veche pe blogul ei, pe care l-a inchis, Meghan Markle si-a dezvaluit poreclele: „Meg, MM, M&M si Flower (cu care mama m-a numit de cand eram mica)”, a povestit ea.

Adevarata poveste a numelui „Lilibet Diana”, pe care il poarta fiica lui Meghan Markle si a Printului Harry

Archie, care a implinit doi ani luna trecuta, s-a aflat in centrul atentiei si de Valentine’s Day, cand Printul Harry si Meghan Markle au anuntat ca vor avea inca un copil. „Putem confirma ca Archie va deveni un frate mai mare. Ducele si Ducesa de Sussex sunt incantati ca asteapta al doilea copil”, a declarat pentru People un purtator de cuvant.

Fiul cuplului a aparut si intr-o fotografie alb-negru: aflat in bratele mamei, Archie statea cu fata pe pieptul tatalui sau.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Momentul preferat al taticului Harry

Marele avantaj al mutarii ducilor de Sussex in California este ca ei locuiesc foarte aproape de plaja, unde Archie se joaca cu cei mai buni prieteni ai sai, cei doi catei ai familiei. „E bine ca avem spatiu exterior unde putem merge la plimbare cu Archie si cu cainii. Mergem in drumetii sau pe plaja, care este foarte aproape”, i-a spus Harry lui Oprah Winfrey in timpul interviului realizat in luna martie.

„Momentul meu preferat este cand il pun in spatele bicicletei, in locul lui, si il iau la plimbare, ceva ce eu n-am putut sa fac cand eram mic. Il pot vedea in spate cum intinde mainile si spune: ‘Copac?’ ‘Casa?'”, a povestit Harry.

Foto: Getty Images.