Cea mai incercata zodie in luna martie

1
De Alice Moisescu
13 mart. 2019

Luna martie aduce dupa sine schimbari remarcabile pentru toate zodiile, insa una dintre acestea va fi in mod deosebit afectata. 

Nativii nascuti in semnul Taurului, caci despre ei vom vorbi azi, vor avea de furca din cauza tranzitului lui Uranus, un tranzit amplu si complex, care s-a petrecut in urma cu 80 de ani. Uranus a intrat in luna mai 2018 in zodia Taur, insa dupa o perioada scurta petrecuta in acest semn, s-a reintors in Berbec, unde a si retrogradat, iar acum, incepand cu data de 6 martie 2019, a reintrat in zodia Taur, fapt ce ii va influenta puternic pe acesti nativi.

Pe 6 martie Uranus intra in zodia Taur pentru prima data in ultimii 84 de ani. Schimbari importante pentru multe zodii

Pentru a face fata cu bine incercarilor la care vor fi supusi, nativii nascuti in semnul Taurului vor trebui sa mearga in sensul energiei lui Uranus, adica sa imbratiseze schimbarile care apar in viata lor, sa renunte la tiparele vechi de gandire care nu ii ajuta sa evolueze, ba dimpotriva, si sa isi revizuiasca principiile de viata.

Vor fi incercati in plan afectiv

Uranus va influenta semnificativ si modul in care se raporteaza nativii Taur la persoanele din jurul lor, indeosebi la partenerul de viata. Prin urmare, vor avea parte de multe incercari si in plan sentimental, schimbandu-si astfel perceptia asupra iubirii.

Acestia isi vor dori brusc mai multa libertate si independenta, evitand chiar angajamentele de lunga durata, relatiile serioase sau casatoriile.

Horoscopul dragostei pentru luna martie: Modul in care alegem sa ne traim iubirea se poate transforma radical

Vor simti nevoia de evolutie in zona profesionala

Uranus guverneaza si casa carierei nativilor nascuti in semnul Taurului, asadar acestia vor face schimbari si in plan profesional. Acest lucru poate insemna schimbarea locului de munca, dar si a sectorului de activitate. Nativii vor simti nevoia de expansiune, de independenta si de mai multa libertate de exprimare.

Sfatul astrologului? Aveti mai multa incredere in voi. Sunteti pe drumul cel bun, insa lucrurile au nevoie de timp. Profitati de aceste momente pentru a invata lucruri noi si a interactiona mai mult cu cei din jurul vostru.

Horoscopul lunii martie: Avem sansa de a ne implini dorinte la care am renuntat

Foto: Shutterstock.com