Cel mai eficient ritual pentru a elimina energiile negative

1
De Cristina Tudor
3 mai 2021

Un mod excelent prin care putem elimina toata energia negativa acumulata in timpul zilei este unul foarte simplu, la indemana tuturor.

Baile spirituale nu sunt ca baile standard. Scopul acestora nu este curatarea corpului, ci curatarea sufletului si a aurei.

Citeste si:
5 Metode puternice de curatare a aurei de energia negativa din…

Iata un ghid pas cu pas care te va ajuta sa elimini toata energia negativa si toxica adunata in ultima perioada.

Ritual de detox pentru suflet: bazele baii spirituale.

Baile spirituale sunt ritualuri si trebuie respectate. Acestea au nevoie de o planificare detaliata cu cateva minute inainte de a fi facute.

Ce presupune pregatirea unei bai spirituale?

Daca poti, incearca sa faci baia spirituala in timpul unei seri cu luna plina – energia lunii este foarte puternica in aceasta perioada si te ajuta sa scapi mai usor si mai repede de toata toxicitatea adunata in ultimele zile/ luni. De asemenea, inainte de a face o baie spirituala, este recomandat sa faci dus si sa cureti bine cada.

Baile spirituale sunt de trei tipuri:

1. Bai spirituale cu sare

Baia spirituala cu sare ajuta la curatare si, in acelasi timp, te protejeaza o perioada lunga de timp. Pe langa apa calda, mai ai nevoie si de o jumatate de cana de sare Epsom.

Sarea este cunoscuta ca agent de curatare a energiilor negative si, ramanand pe pielea ta, poate crea un strat de protectie astfel incat sa nu mai absorbi atat de usor energiile din jurul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.