Cele 4 zodii care prefera aventurile: Se feresc intotdeauna de angajamente!

1
De Irina Constantin
1 oct. 2019

Felul in care ne raportam la relatiile amoroase depinde de foarte multe aspecte.

Experientele anterioare, modelele avute in familie, personalitatea, varsta si chiar si astrele ne determina atitudinea in fata iubirii.

Cele 5 zodii care sunt parteneri ideali pentru relatii de lunga durata

Aceste zodii care prefera relatiile neserioase vor evita de fiecare data discutiile de tipul „ce simti pentru mine?” sau „ce planuri de viitor ai?”. In schimb, vor prefera sa pastreze lucrurile relaxate, sa se bucure de moment si sa nu fie presate.

Cele 4 zodii care prefera relatiile neserioase si fug in permanenta de angajamente

1. Varsator

Semnul de Aer este celebru pentru atitudinea sa relaxata si totodata pentru frica de rutina. Varsatorii prefera sa aiba toate optiunile la dispozitie, sa exploreze si sa fie 100% liberi. Aceste principii se aplica si in cazul relatiilor amoroase, unde cauta in permanenta persoane la fel de deschise si relaxate.

Motivele pentru care barbatii fug de relatiile stabile

Desi pot fi parteneri loiali si iubitori pe termen lung, ei nu suporta sa fie presati. Astfel, daca noul iubit sau noua iubita insista sa discute despre cat de serioasa este relatia, s-ar putea ca Varsatorul sa fuga cat mai repede si cat mai departe posibil.

2. Gemeni

Gemenii reprezinta cel mai nehotarat semn din tot zodiacul. Acest lucru poate fi observat mai ales atunci cand acestia cunosc un potential partener.

Nativii din aceasta zodie sunt mai degraba inteligenti si curiosi decat emotionali. Din acest motiv, prefera sa isi ocupe timpul cu alte activitati si sa lase relatiile pe plan secund. Nu cauta dragostea adevarata, ci prefera sa se lase gasiti si surprinsi de ea.

Cand vine vorba despre iubire, ei se numara printre acele zodii care prefera relatiile neserioase, pe care le considera mult mai interesante decat ar putea fi vreodata o relatie stabila.

3. Balanta

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte romantice si afectuoase. Ba chiar te-ai astepta ca Balantele sa nu se gaseasca in aceasta lista. Cu toate acestea, ele prefera sa cantareasca toate optiunile disponibile pana sa faca o alegere clara si permanenta.

Astrologie: Cum mimeaza fiecare zodie fidelitatea in cuplu

De aceea, daca cineva incearca sa convinga o Balanta sa spuna „da, suntem oficial intr-o relatie serioasa”, rezultatul s-ar putea sa fie foarte dezamagitor. Balanta se va simti constransa si stresata, indepartandu-se temporar sau disparand complet din peisaj.

4. Capricorn

Spre deosebire de cele trei zodii de Aer mentionate anterior, Capricornul este un semn de Pamant. Acest lucru te-ar putea face sa crezi ca prefera situatiile concrete si clare.

Ei, bine, lucrurile stau putin diferit. Nativii acestei zodii au o modalitate foarte precisa de a lua decizii. Ei adora sa cantareasca fiecare aspect, sunt atenti si iau decizii cu foarte mare atentie. Acest lucru se traduce in mult timp de gandire, asa ca un Capricorn nu va oficializa niciodata o relatie pe fuga.

Cateodata, Capricornii prefera sa se axeze pe cariera, muncind din greu pentru scopurile lor. Nu inseamna ca nu isi doresc o relatie, ci ca au nevoie de mai mult timp pentru a se dedica total.

Foto: Shutterstock.com.