15 cele mai bune filme cu final neasteptat

1
De Cristina Tudor
24 nov. 2020

Printre nenumaratele filme la care ne vom uita de-a lungul timpului, le vom intalni si pe cele care ne surprind prin intriga lor, prin finalul neasteptat si care raman in memoria noastra pentru multa vreme.

Cele mai bune filme cu final neasteptat sunt acelea pe care multi dintre noi am vrea sa le revedem la nesfarsit in incercarea de a descoperi acel ceva care ne-a scapat prima data.

Iata cele mai bune 15 filme cu final neasteptat, filme care s-au afirmat cu nenumarate review-uri excelente.

Side Effects, 2013

Cand sotul ei se intoarce de la inchisoare, Emily, personajul principal, cade intr-o depresie profunda si chiar incearca sa se sinucida. Dupa ce face o vizita unui psihiatru, i se prescrie un tratament experimental ce se presupune ca-i va imbunatati starea psihica. Medicamentul functioneaza perfect si Emily se intoarce la viata ei de dinainte, cu exceptia unui singur lucru – efectele adverse ale tratamentului o imping sa faca lucruri teribile in somn.

Filmul este atat o drama, cat si un thriller psihologic ce te tine tensionat pana in ultimul moment.

Tell No One (Ne le Dis a Personne), 2006

In urma cu opt ani sotia lui Alexandre Beck a fost omorata de un criminal in serie. Alex nu a putut trece peste acest episod si s-a afundat in munca. In curand alte doua victime vor fi gasite la locul crimei si toate indiciile se indreapta catre Alex. Situatia se complica si mai mult cand, in aceeasi zi, Alex primeste informatii potrivit carora sotia lui ar fi in viata si amandoi se afla in pericol.

Acesta este filmul psihologic cu detectivi, perfect pentru oricine stie sa-i acorde atentia cuvenita.

Identity, 2003

10 oameni care nu se cunosc intre ei se cazeaza intr-un motel vechi, adapostindu-se din calea unei furtuni puternice. In curand ei descopera ca sunt implicati intr-un joc al supravietuirii, iar criminalul se afla printre ei.

Mindhunters, 2004

Sapte viitori agenti FBI dau testul final pe o insula indepartata. Rezultatul va arata cine va fi primit in departamentul „Mindhunters”, cel in care lucreaza cei care pot compila portretul psihologic complet al oricarui criminal. Testul devine real cand un criminal adevarat apare pe insula si nimeni nu stie cum arata. Vor reusi supravietuitorii sa-l gaseasca pe maniacul ce-si calculeaza fiecare actiune si nu face nici o greseala?

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.