Cele mai instagramabile locuri din Romania

1
De Cristina Tudor
7 iun. 2021

Stiu, e un cliseu, dar Romania chiar este o tara frumoasa, care merita batuta in lung si-n lat ca sa descoperi o parte din minunatiile ei.

Unele dintre ele sunt mentionate pe toate listele, pe toate site-urile. Dar nu mereu cele mai cunoscute sau promovate locuri sunt si cele mai spectaculoase. Si cum Social Media conteaza, am facut o lista cu cele mai instagramabile locuri din Romania, mai mult sau mai putin cunoscute.

Cascada Bigar

Este una dintre cele mai frumoase cascade naturale din lume, asa ca nu degeaba deschide lista cu cele mai instagramabile locuri din Romania. Se gaseste in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, iar muschii care acopera stancile pe care curge apa sunt cei care ajuta la imaginea superba care li se infatiseaza turistilor.

Castelul de lut, Valea zanelor

Muzeul de la Porumbacu de Sus este unul dintre cele mai populare locuri pe retelele sociale. Aflat la poalele Muntilor Fagaras, castelul atrage turistii ca un magnet. Ce-i drept, nu gasesti pe toate drumurile o casa desprinsa parca din paginile unei carti cu povesti, iar cei mai multi dintre noi am visat sa intram macar o data in pielea personajelor care ne-au colorat copilaria.

Sighisoara

Sighisoara tot cu gandul la povesti ma duce. Cea mai mare cetate medievala din Europa, locuita fara intrerupere, este o invitate continua la facut poze. E practic imposibil sa gasesti un loc pe care sa nu vrei sa-l imortalizezi si sa il promovezi pe retelele sociale, sa vada si altii ce minunatii sunt pe la noi.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.