Claudia Patrascanu: „Am trait in minciuna, umilinta si durere”

1
De Cristina Tudor
4 ian. 2020

Dupa o perioada lunga de suferinta in tacere, solista s-a decis sa povesteasca despre drama care i-a schimbat viata, dar care i-a dat puterea sa mearga mai departe.

Citeam, in august, pe pagina ta de Facebook, o confesiune dureroasa, desprinsa parca din filme, din care reiesea ca ai fost tradata si ai ales sa pleci. Ce s-a intamplat, atunci, de fapt?

Adevaratele dureri sunt cele pe care le duci in tacere si in legatura cu care nu vrei sa fii nici compatimit si nici mangaiat. Omul pe care il iubeam, cel pe care il consideram sufletul meu pereche, pe care l-am ales si caruia i-am daruit doi copii superbi si sanatosi disparuse, de o lunga perioada de timp, din viata de familie.

Se intamplase cu un an in urma ca, in viata iubirii mele, a tatalui copiilor mei, sa apara altcineva. Sotia si copiii nu mai contau, ne uitase, paream niste straini. Implicarea, respectul, sentimentele lui nu mai existau, nu mai era acel barbat caruia i-am daruit totul, pentru care am renuntat la multe si caruia i-am daruit doi copii.

Nu mai stiam cum arata, cine este, ce vrea, de ce continua sa ma minta din orice, de ce nu aparea cand aveam nevoie de el. Nu mai era pentru noi. In schimb, era pentru altcineva. Am trait mult timp in minciuna, durere, suferinta, singuratate si umilinta. Aveam discutii fara niciun rezultat.

Dupa multe insistente si rugaminti, chiar si cererea unui divort amiabil, dupa alte si alte aparitii ale lui langa acea femeie de care toata lumea stia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima in dinti si am scris acel mesaj, dupa care m-am trezit data afara din casa de catre omul caruia m-am daruit, candva.

Si nu am fost data afara singura, ci cu ambii copii.

Si cum a fost viata ta pana sa auzim acel strigat, cumva disperat?

Probabil toata lumea a crezut ca am trait ca o regina. Nu e deloc asa. Nu mi-am dorit niciodata sa traiesc cu mult, ba din contra, mi-am dorit sa construiesc alaturi de jumatatea mea. Cand l-am cunoscut pe tatal copiilor mei, eram o femeie care muncea. Aveam o casa, eram pe picioarele mele.

Nu eram scoasa numai in restaurante luxoase sau dusa in vacante de lux. Si nici nu visam asta. Ba chiar petreceam mult timp la mine, gateam impreuna, ne uitam la filme. Povestea noastra a inceput dupa ce Gabi mi-a lasat un mesaj pe Facebook, apoi al doilea si tot asa, dar eu nu l-am luat in seama, m-am gandit ca oricum asa il stiam din presa.

Citeste continuarea pe OK Magazine

Foto: Instagram – @claudia_patrascanu