Cum a invins Gigi Hadid anxietatea din timpul sarcinii

1
De Maria Constantin
27 iul. 2021

Modelul american a dezvaluit cum a facut fata nesigurantei cu care s-a confruntat cand astepta un copil si dupa ce a nascut.

Gigi Hadid nu are nimic de ascuns despre perioada in care a fost insarcinata si despre experienta de mama. De la nasterea fiicei sale, Khai, in urma cu zece luni, supermodelul a vorbit deschis despre experienta de a avea un copil.

In aceasta saptamana, vedeta a discutat despre anxietate si sarcina, dezvaluind ca un obicei mai vechi a ajutat-o sa-si invinga temerile si sa-si regaseasca echilibrul, scrie Shape.

„In timpul sarcinii am tinut un jurnal pe care l-am numit jurnalul meu bun si unul pe care l-am intitulat jurnalul rau. Nu erau atat de literare, unul era mai mult pentru amintiri, pentru Khai”, a povestit Gigi Hadid pentru editia din 14 iulie a revistei Harper’s Bazaar’s.

Jurnalul bun si jurnalul rau

„Jurnalul rau”, cum l-a denumit vedeta, a fost creat pentru zilele grele, in care simtea ca anxietatea o facea sa se intrebe daca va fi in stare sa-si creasca bine copilul. „Era pentru anxietate si pentru zilele in care ma intrebam ‘Sunt destul de buna ca mama?’. N-am vrut sa ma simt vinovata ca simt aceste lucruri sau fiindca scriu aceste lucruri”, a adaugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Supermodelul a explicat de nu a tinut un singur jurnal: „Mi-a placut separarea. Poate ca intr-o zi ii voi da lui Khai jurnalul rau ca sa inteleaga.”

Ganduri notate pe chitante

Gigi Hadid a mai spus ca atunci cand simte nevoia sa-si astearna gandurile pe hartie, are tot ce-i trebuie la indemana: „Scriu pe spatele chitantelor si le pun intr-o agenda. Nu e ceva special, jurnalele mele sunt peste tot in casa. Il iau pe cel mai apropiat si scriu”, a explicat vedeta.

Gigi Hadid isi pretuieste mostenirea multietnica: „Suntem prima generatie a raselor amestecate“

Supermodelul a mai spus ca isi noteaza gandurile si pe caietele pe care obisnuieste sa deseneze. Pentru ea, sa stea, sa gandeasca si sa scrie este un hobby pe care l-a cultivat inainte de izbucnirea pandemiei. Iar acest obicei creat din placerea de a reflecta s-a dovedit decisiv pentru a invinge anxietatea in timp ce era insarcinata.

Foto: Instagram/@gigihadid