Gigi Hadid isi pretuieste mostenirea multietnica: „Suntem prima generatie a raselor amestecate“

1
De Maria Constantin
21 iun. 2021

Modelul a declarat ca amestecul multirasial este o valoare fundamentala pentru ea si pentru iubitul sau.

Intr-un interviu publicat la inceputul saptamanii de i-D, Gigi Hadid a vorbit despre sarcina sa, despre cum este sa fie parinte impreuna cu iubitul ei, Zayn Malik, si despre identitatea multietnica pe care i-o transmite fiicei sale, Khai Hadid Malik.

Intrebata despre cum se simte ca mama a unui copil cu radacini amestecate, Hadid a facut referire la propria identitate, explicand ca uneori oscileaza intre mai multe culturi distincte care compun mostenirea sa multietnica. „Eu si Zayn ne gandim la asta si vorbim mult ca parteneri si e ceva foarte important pentru noi, dar este si ceva ce am experimentat singuri”, a spus vedeta.

Privilegiul de a fi alba

„Suntem prima generatie a raselor amestecate, iar asta vine cu prima experienta de acest gen a unei generatii, in care iti spui ‘O, Doamne, eu sunt puntea!’. Parintii mei nu au trait asa ceva si nu ma pot ajuta. Mereu am gandit asta despre mine”, a adaugat ea.

„In unele situatii, simt sau sunt facuta sa simt ca sunt prea alba pentru a apara mostenirea mea araba. Treci prin viata incercand sa-ti dai seama unde te potrivesti din punct de vedere rasial. Este suficient ceea ce sunt sau ceea ce am pentru a face ceea ce simt ca este corect? Si atunci, este corect sa profit de privilegiul de a fi alba? Am voie sa vorbesc despre aceasta parte din mine sau vorbesc despre ceva ce nu am trait destul ca sa cunosc bine?”, a continuat Hadid.

Partea buna a pandemiei

Vedeta este convinsa ca fiica ei va creste fiind mandra de originile ei: „Cred ca Khai va creste simtind modul in care poate sau doreste sa fie o punte pentru etnicitatea ei diversa. Cred ca va fi interesant sa discutam despre asta fara sa punem presiune pe ea.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Modelul a vorbit si despre experienta sarcinii in timpul pandemiei. „A fost una tare amara, intrucat COVID-19 a fost o tragedie pentru atatia oameni si familii, vieti si joburi. Dar a existat si o parte buna, ca am avut experienta sarcinii si a nasterii, ca am fost cu copilul meu si a fost o resetare pe care trebuia sa o fac pentru mine, orice ar fi”, a marturisit ea.

Pandemia i-a permis vedetei sa-si creasca in liniste copilul fara sa aiba nevoie de serviciile unei bone, lucru imposibil daca ar fi lucrat normal.

Cea mai mare bucurie

Hadid si Malik au confirmat nasterea fiicei lor pe 23 septembrie 2020. De atunci, modelul a postat periodic pe Instagram imagini din experienta sa de parinte impreuna cu partenerul ei, scrie Harper’s Bazaar.

In urma cu cateva saptamani, Gigi Hadid a postat o fotografie mai veche, din timpul sarcinii, realizata cu exact 100 de zile in urma, iar luna trecuta ea a publicat o noua imagine cu Khai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi Hadid si Zayn Malik, mai indragostiti ca niciodata: Cum li s-a schimbat viata dupa nasterea fiicei lor

„Zvonurile sunt adevarate: cea mai buna prietena, scop, muza, cea mai mare mandrie & bucurie! Ma simt atat de norocoasa si inspirata sa fiu mama ta, Khai a mea!! Un suflet batran plin de soare, luminezi zilele tuturor!”, a scris alaturi Hadid.

Foto: Instagram/@gigihadid