Cum sa arati perfect in poze: sfaturi si trucuri care functioneaza intotdeauna

1
De Cristina Tudor
11 nov. 2019

Cine nu viseaza sa arate perfect in fotografiile pe care le posteaza pe Facebook sau pe Instagram?

Totusi, nu toti stiu si vor sa foloseasca un program pentru editarea fotografiilor. Tocmai de aceea, exista cateva trucuri ce functioneaza intotdeauna si cu ajutorul carora oricine poate sa arate bine in poze.

Gandeste-te la ceva frumos

Pentru a avea o expresie faciala buna, este ideal sa te gandesti la ceva placut, cum ar fi o amintire frumoasa. Doar astfel poti sa fii senina si sa para ca ti-a facut placere sa apari in instantaneu.

Ai grija la postura corpului

Spatele drept nu este doar o modalitate de a preveni durerile, ci si o solutie sa arati mai bine in poze. Vei pune in valoare linia corpului si vei parea mai inalta. De asemenea, gesturile joaca un rol important si te ajuta sa transmiti emotii privitorului. Daca vrei sa-ti pui in evidenta talia si sa fii jucausa, pune mainile pe solduri.

Zambeste din toata inima

Zambetul este unul dintre accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din nicio fotografie. Zambetul transmite sanatate si o stare de bine. Asa ca nu trebuie sa il ascunzi niciodata, iar daca o faci din motive care tin de culoarea danturii sau de lipsa vreunui dintre, asta se poate rezolva rapid, si nu doar pentru poze, dar si pentru a insenina ziua ta si a celor din jur.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Shutterstock.com.