Vrei sa fii fotogenica? Aplica trucurile lui Kate Middleton!

1
De Ioana Marosan
30 dec. 2018

Ducesa de Cambridge opteaza intotdeauna pentru un look natural, iar eleganta sa (plus cateva trucuri) o fac sa fie intotdeauna fotogenica.

Sunt o multime de momente in care poti sa fii surprinsa dintr-un unghi gresit care distruga orice fotografie. Insa, dupa cum spun expertii, se pare ca ducesa de Cambridge are trucurile ei, pentru ca nu iese niciodata prost in fotografiile facute de presa.

Cum reuseste sa faca acest lucru? Care sunt trucurile lui Kate Middleton pentru a fi fotogenica:

Opteaza intotdeauna pentru un look natural

Indiferent ca participa la un eveniment regal sau se distreaza cu copiii, Kate are mereu un machiaj natural si un aspect ingrijit, lucru care ii confera acea stralucire aparte ca sa iasa absolut superb in fotografii.

Evita contactul vizual cu fotografii

Daca analizam multe dintre fotografiile reusite ale ducesei se pare ca aceasta evita sa priveasca in directia aparatelor de fotografiat. Acesta este unul dintre trucurile ducesei si o face intentionat, sustin expertii citati de publicatia Insider. Acest lucru face ca ea sa fie surprinsa in ipostaze naturale.

Umerii sunt intotdeauna indreptati catre fotograf

OK, privirea nu se intersecteaza niciodata cu cea a fotografilor, insa Kate are mereu grija ca umerii sai sa fie indreptati catre camera foto. Acest truc creeaza iluzia unei siluete alungite, facand ca picioarele sa para mai lungi si subtiri, dupa cum sustin fotografii profesionisti.

Are propria postura cand sta pe scaun

Atunci cand sta pe un scaun, Kate isi tine genunchii apropiati si duce un picior in spatele celuilalt, conferind iluzia de alungire a picioarelor.

Are grija ca intotdeauna sa aiba ceva in mana

Se pare ca fotografii nu reusesc sa o surprinda pe Kate Middleton cu mainilor goale si ca ducesa poarta mereu o geanta cu ea. Iar in ultimii ani daca lipsea geanta, atunci cu siguranta avea cate un copil in brate. Acest truc se pare ca este folosit intentionat pentru a evita situatia in care mainile pot sa arate ciudat cand nu sunt tinute corect.

Foto: Instagram – Kensington Royal