Cum se comporta cand te place, in functie de zodia lui

1
De Alice Moisescu
21 mart. 2019

Fiecare nativ se comporta intr-un mod diferit atunci cand ii place o femeie, asa ca astazi astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie cum se comporta barbatul indragostit, in functie de semnul in care s-a nascut!

Vrei sa stii daca e indragostit de tine, fara sa-l intrebi? Iata ce l-ar putea da de gol!

Cum se comporta cand te place, in functie de zodia lui

BERBEC

Nativii nascuti in semnul Berbecului nu obisnuiesc sa se ascunda dupa degetul mic si sunt la fel de sinceri si de prompti si in exprimarea simtirilor.

De cele mai multe ori, acestia iti vor spune clar si raspicat ca le-ai picat cu tronc.

15 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Berbec

TAUR

Nativii nascuti in semnul Taurului sunt destul de precauti si de conservatori in viata. Si, implicit, in dragoste. Daca te place, un Taur va incerca sa te cucereasca oferindu-ti flori, aratandu-se interesat de preferintele tale culinare, planificand intalnirea perfecta etc.

GEMENI

Nativii nascuti in semnul Gemenilor sunt firi deschise, pline de viata, care se exteriorizeaza cu usurinta. Daca te place, sa fii sigura ca va incerca sa te impresioneze, sa iti arate cat poate fi de distractiv timpul petrecut alaturi de el.

10 motive pentru care barbatul Gemeni este un seducator innascut

RAC

Nativii nascuti in semnul Racului sunt oameni familisti. Daca exista comunicare eficienta intre voi, sa nu te mire ca se va grabi sa te prezinte familiei sau prietenilor, semn ca… are planuri mari cu tine!

LEU

Nativiii nascuti in Leu adora sa fie in centrul atentiei! Rareori isi vor arata afectiunea in public, insa in intimitate lucrurile se schimba radical.

FECIOARA

Nativii nascuti in semnul Fecioarei sunt firi rationale, firi practice. Astfel ca ei vor face totul cu cap pana la cele mai mici detalii. Daca te place, el va incerca sa te cucereasca intr-o maniera subtila.

BALANTA

Nativii nascuti in Balanta sunt echilibrati si onesti. Daca un barbat Balanta te place, fiecare conversatie, fiecare moment petrecut alaturi de el va fi unul special.

SCORPION

Nativii nascuti in semnul Scorpionului sunt destul de selectivi si nu isi pierd timpul fara sens. Daca ii place sa intre in conversatie cu tine sau sa aveti activitati impreuna… e semn bun! Te place!

SAGETATOR

Pentru nativii nascuti in semnul Sagetatorului, viata sociala este una foarte importanta, si de cele mai multe ori ei isi pun prietenii pe primul loc. Daca insa va sacrifica din timpul lui pentru tine tine… te place cu siguranta. Asa ca profita de ocazie si arata-i ca-l placi si tu.

10 motive sa iubesti un barbat Sagetator

CAPRICORN

Nativii nascuti in Capricorn sunt firi introvertite, nu astepta ca ei sa faca primul pas! Sunt timizi si vor cauta fel de fel de scuze pentru a se afla in preajma ta. Cand vei vedea asta, sa fii sigura ca ei, de fapt… te plac foarte mult si nu stiu cum sa iti intre in gratii!

VARSATOR

Nativii nascuti in semnul Varsatorului sunt destul de schimbatori si spontani… Asa ca in orice conversatie cu el, asteapta-te ca acesta sa isi schimbe tonalitatea sau atitudinea. Acest lucru te va debusola la inceput, nestiind daca te place sau nu… Mai intai va testa daca te potrivesti cu el, fara ca tu sa iti dai seama de acest lucru, urmand sa treaca mai apoi la fapte.

PESTI

Nativii nascuti in Pesti sunt foarte usor de intuit. Odata indragostiti, ei te vor coplesi cu tandrete si gesturi frumoase.

Foto: Shutterstock.com