Cum va poate inspira Beyonce si ce lectii simple de viata ati putea invata de la ea?

1
De Maria-Anca Zarnescu
15 aug. 2018

Beyonce este una dintre artistele de la care fiecare dintre noi are ceva de invatat!

Mama a trei copii, artista internationala, sotie si posesoare a numeroase premii muzicale, iar aceasta lista cu realizarile lui Beyonce poate continua!

Da, este una dintre cele mai cunoscute si talentate artiste de peste ocean, insa este si o persoana de la care ati putea invata importante lectii de viata. Beyonce este una dintre artistele care au un stil autentic si care nu inceteaza niciodata sa ne surprinda in mod placut. Dar, mai ales, poate fi o sursa buna de inspiratie in ceea ce priveste modul de viata, de a gandi si de a relationa cu cei din jurul nostru.

Cei de la Vogue au facut o lista cu lucruri pe care nu le stiam despre artista, iar eu m-am gandit sa vi le spun si voua si mai ales sa va spun de ce consider ca ma inspira pe mine si de ce sunt convinsa ca va poate inspira si pe voi:

Numele real al lui Beyonce

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Artista este una dintre celebritatile care a preferat sa isi pastreze un stil autentic, iar acest lucru incepe chiar de la nume. Spre deosebire de vedetele care incearca sa isi gaseasca un nume cat mai potrivit imaginii publice si scenei, Beyonce a ales sa opteze pentru propriul nume.

Acesta, potrivit unei declaratii a unchiului vedetei, publicata de Pagesix.com, este un nume ales de catre mama ei, derivat din numele de fata al acesteia. Ea a preferat sa isi boteze fetita Beyonce pentru a se asigura ca si numele ei de fata merge mai departe, alaturi de propriul copil.

Dansul a fost cel care i-a descoperit talentul in muzica

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

La fel cum, poate, multe dintre noi, cele care avem diferite pasiuni si vise, si Beyonce are o poveste despre talentul sau muzical si cum a inceput sa cante. Profesorul acesteia de dans a povestit pentru CNN cum a auzit-o cantand si a rugat-o sa cante si a doua oara. Insa fetita Beyonce era mult prea rusionasa, asa ca instructorul de dans Darlette Johnson i-a oferit un dolar, pentru care a cantat si a doua oara.

Asa, Beyonce a ajuns sa cante din ce in ce mai mult, pana cand a ajuns acolo unde este astazi. Ce ati putea invata de aici? Talentul poate fi oricand descoperit, iar cand il descoperi, trebuie sa te bucuri de el si sa ii bucuri si pe ceilalti cu el. Iar daca nu ai inca un talent, nu inseamna ca nu ai deloc unul, ci ca nu l-ai gasit inca sau ca nu a aparut persoana potrivita care sa te indrume.

Si-a folosit salariul in sprijinul femeilor

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

In 2008, dupa ce s-au incheiat filmarile pentru Cadillac Records, Beyonce si-a donat salariul catre centrul de reabilitare Phoenix House. Aici, vedeta si-a dorit sa construiasca un centru de cosmetica si ingrijire care sa le ajute pe femei sa se simta mai bine. Artista povestea cum, in timpul filmarilor, cand interpreta rolul unui personaj dependent, a realizat ca fiecare om are conflictele si bataliile lui interioare, iar in aceste lupte cu sinele nu strica niciodata sprijinul celor din jur.

A folosit numarul norocos pentru a-si numi albumul din 2011

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Albumul pe care Beyonce l-a scos in 2011 se numeste simplu „4”. Artista a povestit atunci pentru Billboard.com cum a ales sa isi numeasca albumul dupa numarul sau norocos. Beyonce povestestea ca numarul 4 este foarte important pentru ea. Acesta reprezinta data nasterii ei, a mamei ei si chiar data la care s-a casatorit cu Jay-Z.

Foto: Instagram – Beyonce