De ce asteptam sezonul 5 din Lucifer – si nu (doar) pentru Tom Ellis

1
De Iulia Claudia Dumitru
25 iul. 2019

Lucifani, astazi vorbim despre noi, cei care de abia asteapta sezonul 5 din Lucifer! De ce il asteptam cu atata nerabdare? Te invitam sa descoperi mai jos!

Momentan nu stim cand va aparea sezonul 5 din Lucifer, insa ne bucuram de decizia Netflix de a oferi acestui serial inchierea de care are nevoie. Si de care avem nevoie. De ce asteptam noul sezon Lucifer? Oh, avem atatea motive, si nu doar Tom Ellis este vinovat!

Eva isi face aparitia

Ultimul sezon din Lucifer (Spoiler Alert!) o prezinta pe Eva. Da, da, acea Eva. Si desigur povestea Diavolului devine si mai interesanta pe masura ce aprofundeaza psihoterapia si relatiile interumane. Da, Lucifer este unul dintre cele mai bune seriale Netflix si pentru ca abordeaza cele mai grele momente din viata, acelea cand devenim vulnerabili. 

Vrem sa stim daca Binele si Raul se intalnesc

De ce sa vezi Lucifer daca nu ai facut-o pana acum? Pentru ca rolul principal ii apartine lui Tom Ellis, care nu ezita sa ne arate cat de bine poarta costumul. Dar si cat de bine poarta “costumul lui Adam”. 

Dar, dincolo de frivolitati, Lucifer este un serial profund, cu abordari profunde asupra vietii si mentalitatii umane, chiar daca felul in care o face este unul amuzant, ludic pe alocuri. In plus, are si elemente de seriale cu detectivi! Win-win! Si apropo de detectivi, noi asteptam sa apara sezonul 5 din Lucifer pentru a vedea daca Diavolul ramane impreuna cu personajul pozitiv, detectivul Decker. De ce e important asta? Iti spunem mai jos!

Tom Ellis ne inspira

Lucifer este unul dintre acele seriale care te inspira si asta pentru ca vorbeste mult despre slabiciunile noastre ale oamenilor, chiar daca ele sunt proiectate din demoni si ingeri. Ne inspira Lucifer pentru ca promoveaza psihoterapia ca ajutor in a te cunoaste si a cladi relatii frumoase cu ceilalti! 

Si, daca pana si demonii reusesc sa isi faca prieteni, lumea nu e atat de neagra! Daca pana si Seful Iadului va fi acceptat si iubit si pentru defectele sale, chiar daca acestea ii ranesc pe ceilalti, atunci toti avem o sansa. Si, desigur, conteaza faptul ca Seful Iadului e Tom Ellis. Nu stiu daca am mai mentionat asta! #hihi

Ne place Lucifer pentru ca abordeaza teme grele intr-un mod usor de digerat

Sezonul 5 din Lucifer trebuia sa nu se intample. Totusi, lucifanii din toata lumea l-au cerut, asa ca Netflix s-a conformat. Si bine a facut, caci am invatat multe despre iubire, moarte, minciuna, revolta, despre cat de gresiti ne consideram si despre cum Iadul nu este decat metoda prin care nu ne iertam si ne pedepsim iar si iar pentru greselile noastre. 

Despre asumarea greselilor aflam si de la psihoterapeutul care ajunge sa trateze membrii Iadului. Despre cum ea se lasa sedusa de Lucifer (pentru ca Diavolul are super-puteri), dar poate sa renunte la relatia cu el, pentru o relatie sanatoasa, in care si ea conteaza. Cu cine, asta chiar nu iti spunem, va trebui sa vezin tu povestea lui Lucifer!

Povestea lui Lucifer, fiul respins de Tatal Sau (fie el si Dumnezeu) si de mama sa (da, apare si sotia lui Dumnezeu) este povestea noastra, a tuturor. Doar ca e spusa amuzant si usor de vazut. In ultimul sezon speram sa apara insusi Dumnezeu, mai ales ca, Spoiler Alert!, Lucifer se va intoarce in Iad, dupa ce detectivul Decker in sfarsit il accepta. Da, si despre fuga noastra de a fi iubiti, vazuti, acceptati cu totul de persoana iubita este acest serial. Si, desigur, este despre Tom Ellis! 

View this post on Instagram

our bbs are out here looking 🔥🔥🔥 #lucifer

A post shared by Lucifer (@lucifernetflix) on

Chiar si cei mai diabolici dintre noi au nevoie de iubire!

Lucifer trebuie sa fie pe lista ta de seriale de vazut in 2019 (speram sa apara anul acesta si speram ca rugile noastre sa se auda pana la Netflix) pentru toate motivele de mai sus. Dar mai ales pentru faptul ca prezinta personaje greu de iubit (un demon agresiv si furios cu serioase probleme de abandon) si un Lucifer narcisist care crede ca fuga de probleme este solutia.

Si totusi, chiar si ei, cei mai rai dintre cei rai, gasesc dragostea. Deci, speranta avem toti, doar sa fim dispusi sa facem si munca de a iubi.

Asteptam sezonul 5 din Lucifer si pentru Amenadiel!

In cazul in care nu am mentionat-o pana acum, de abia asteptam sa vedem sezonul 5 din Lucifer pentru Tom Ellis! (Daca nu stii de unde sa il iei, afla ca el a fost tipul care se tinea dupa Miranda, personajul feminin din serialul britanic de comedie omonim).

Dar acest serial nu este doar despre Tom Ellis! Nu am vrea sa crezi ca vedem Lucifer doar pentru ca actorul principal arata foarte bine. Il vedem si pentru ca fratele lui, unul dintre actorii secundari, arata foarte bine! Da, vedem Lucifer si pentru ca Amenadiel – ingerul interpretat de DB Woodside – arata foarte bine!

View this post on Instagram

2007 #dbwoodside #fbf

A post shared by DB Woodside (@dbwofficial) on

Foto: Getty Images.