De ce e important sa renunti la oamenii care nu iti sunt destinati tie in 2022

1
De Cristina Tudor
2 ian. 2022

Sper sa gasesti puterea de a iti convinge inima ca esti mai bine fara unii oameni si de ce unii oameni au trebuit sa plece din viata ta in loc sa ramana si sa te faca sa suferi pentru totdeauna.

Sper sa gasesti puterea de a te ridica inainte de a cadea in prapastia suferintei. Sper sa gasesti curajul sa pleci inainte de a te rataci. Sper sa ai incredere in intuitia ta, care incearca sa iti spuna de atat d emult timp ca ceva nu este in regula. Sper sa vezi oamenii asa cum sunt, nu asa cum iti doresti tu sa fie.

Sper sa stii ca viata este dificila, dar devine mai usoara atunci cand lucrurile care ti-au fost menite incep sa apara in fata ta. Viata devine mai usoara atunci cand nu incerci sa lupti impotriva planului divinitatii. Viata devine mai usoara atunci cand faci un pas in spate si ii permiti Universului sa iti arate ce are pregatit pentru tine. Cand inveti sa astepti pentru ca intelegi ca lucrurile bune au nevoie de timp si oamenii buni sunt greu de gasit.

Sper ca stii ca ce este menit sa fie al tau nu va trece niciodata pe langa tine… Ce este sortit sa fie al tau va gasi intotdedauna o cale.

Sper sa intelegi ca, daca inima ta are dubii, probabil ca nu este ce trrebuie sa fie. Sper sa intelegi ca daca trebuie sa fortezi lucrurile si sa te minti pe tine, sa mergi impotriva convingerilor tale, atunci ce se intampla nu este pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com