De ce toata lumea se indragosteste de tine, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
4 mai 2022

Toti cei care te intalnesc au aproape intotdeauna o reactie pozitiva si se indragostesc pe loc de tine. De ce?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti o persoana spontana, iubitoare de distractie, energica si pregatita pentru orice. Esti ca o petrecere in forma umana, dar fara pahare sparte si mizerie. Esti atat de simpatic/a si distractiv/a, incat tuturor le este greu sa nu se indragosteasca macar un pic.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca spui ca vei face ceva sau ca vei fi undeva, asa va fi. Esti sociabil/a si de incredere si aceasta este o combinatie grozava. Esti un fel de antrenor pentru ca nu numai ca esti acolo cand lucrurile devin grele, dar ai capacitatea de a ajuta pe cineva sa faca fata momentelor dificile si provocatoare. Esti cel/cea mai buna/a si oamenii te adora!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Oriunde te-ai afla, fie ca este vorba de o intalnire cu un prieten apropiat sau de un eveniment pe covorul rosu, faci totul sa fie mai bine. Esti inteligent/a, amuzant/a si se pare ca stii instinctiv ce sa spui oamenilor pentru a-i distra si a-i face sa se simta confortabil. Unii oameni spun ca Gemenii au doua laturi ale personalitatii lor. Daca este asa, atunci ambele vor frange inimi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Intelegi incredibil de mult oamenii din jurul tau si iti amintesti micile evenimente si detalii pe care majoritatea oamenilor le uita. Nu iti amintesti doar sa urezi cuiva la multi ani, iti amintesti sa intrebi cum se descurca cainele cu artrita sau cum a decurs auditia. Inima ta mare te face atat de atragator/a, iar oamenii se indragostesc iremediabil de tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com