Dua Lipa isi incalca propriile reguli?

Dua Lipa at The Palladium
1
De Cristina Tudor
25 aug. 2018

Conform cantecului „New Rules” care a avut un mare succes, Dua Lipa are un nou set de „reguli” atunci cand vine vorba de iubiti. Daca v-ati intrebat cine este partenerul ei, raspunsul vine de la cei de la Bustle: modelul Isaac Carew, de care s-a despartit in 2017. Ei au avut o relatie de trei ani si jumatate.

Cei doi au fost vazuti pe strazile Londrei in luna mai, fiind destul de apropiati. Apoi, Carew a confirmat ca el si Dua sunt din nou impreuna intr-o postare pe instagram, in care spunea ca motivul despartirii lor a fost imposibilitatea de a avea timp unul pentru celalalt si ca dragostea lor este la fel ca la inceput. Asa ca s-au decis sa-i mai dea inca o sansa acestei relatii, care pare ca nu s-a stins.

Cu toate acestea, fanii artistei nu au ezitat sa se intrebe pe retelele sociale daca aceasta isi incalca propriile reguli din cantec, cu precadere aceea de a te impaca cu un fost iubit.

Bineinteles, alegerea ramane exclusiv a ei in ceea ce priveste cu cine se intalneste, si nu datoreaza fanilor nicio explicatie pentru propriile alegeri. Chiar daca au fost cateva „glumite” rautacioase la inceput despre „regulile” ei, fanii se pare ca se bucura cu adevarat de faptul ca cei doi sunt din nou impreuna. Pana la urma, unele reguli sunt facute pentru a fi incalcate, nu? Cei doi se pare ca au gasit o metoda de a fi din nou impreuna si par fericiti, iar asta este cel mai important. Plus ca mai bine sa incerci decat sa nu o faci si sa iti para rau mai tarziu.