Ellen Pompeo dezvaluie de ce casnicia ei e atat de puternica

1
De Cristina Tudor
12 nov. 2018

Au trecut 11 ani de cand Ellen Pompeo si Chris Ivery s-au casatorit. Aflata la o conferinta, Ellen a impartasit unele lucruri despre sotul ei cu oamenii prezenti in sala.

Chris nu se simte amenintat de succesul profesional al sotiei lui. Conform Bustle, Ellen a declarat: „sotul meu nu se simte deloc intimidat de entuziasmul meu sau de faptul ca fac pe sefa”, si le-a incurajat pe doamnele din sala sa vorbeasca despre experientele lor.

O femeie puternica nu trebuie sa devina o amenintare

View this post on Instagram

I think I have earned the right to declare today International Grey's Anatomy Fan Appreciation Day! We are rolling out Season 12… All because of you… Get ready for lots of selfies💋💋💋💋

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo) on

Din pacate, exista multe femei de succes care, desi stiu ca acest fapt nu ar trebui sa ii intimideze pe parteneri, isi pierd increderea atunci cand vad ca acest lucru se intampla. De aceea, Ellen, care se simte norocoasa in acest sens, vrea sa le vorbeasca direct si sa le transmita faptul ca n-ar trebui sa-si coboare niciodata standardele sau sa se simta rusinate de forta lor, doar pentru ca un barbat se simte inconfortabil langa ele. Ea isi doreste, de asemenea, sa ii ajute pe barbati sa inteleaga ca succesul unei femei nu ar trebui sa intimideze in niciun fel, ca ar trebui sa-l sarbatoareasca impreuna.

„Nu am crezut niciodata ca o sa ajung la un asemenea nivel al carierei mele la 48 de ani. Simt ca dau ce am mai bun si ca nimic n-o sa ma opreasca”, a spus Ellen Pompeo. Oricine a urmarit-o de-a lungul anilor stie ca acest lucru este adevarat. In ianuarie ea a obtinut o marire salariala pe care si-o dorea de foarte mult timp. „Pentru mine, faptul ca Patrick a parasit serialul a fost un moment propice pentru aceasta marire. De-a lungul anilor puteau sa spuna ca il au pe Patrick si ca nu au nevoie de mine – lucru care mi-a fost, de altfel, confirmat.”

Cea mai bine platita actrita dintr-un serial

Dupa plecarea lui Patrick Dempsey din serialul Grey’s Anatomy in 2015, negocierile pentru salariul lui Ellen au durat aproximativ 3 ani. Se pare ca abia in 2018 a ajuns la suma dorita, care ar fi de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru rolul sau, lucru care a facut-o sa fie cea mai bine platita actrita intr-un serial.

In cadrul conferintei, Ellen Pompeo a subliniat faptul ca este foarte important ca si barbatii sa ii accepte succesul. Din fericire, ea il are pe sotul ei care ii este alaturi si o sprijina ca sa ajunga acolo unde isi doreste.

Foto: Getty Images.