Emma Stone impartaseste detalii despre lupta ei cu anxietatea

1
De Cristina Tudor
8 nov. 2018

Emma Stone ne topeste inimile cu jovialitatea ei, plus ca are un simt al umorului fermecator. Insa pana si ea are momente in care cedeaza in fata presiunii.

Intr-o discutie cu Dr. Harold S. Koplewicz, presedintele asociatiei non-profit Child Mind Institute, Emma Stone a vorbit despre experienta ei cu anxietatea: de la cum a avut primul atac de panica la varsta de 7 ani, pana la tratamentul pe care il urmeaza si astazi.

Conform Cheatsheet, actrita si-a creat anumite ritualuri pentru a avea grija de ea si pentru a-si controla anxietatea. Invata si tu din rutina Emmei:

1. Face terapie, mediteaza si socializeaza

View this post on Instagram

My 🦂 sister from another mister turns 30 today! I am constantly blown away by the kind of person this woman is and has always been since the first day we met. I’d never met a teenager so sure of what she wanted, so full of character, kindness and empathy that could also make me belly laugh like an insane person. Rare qualities that have only compounded and grown more distinctive over the years. Happy Birthday to the wonder of the world that is #emmastone may this next chapter be as remarkable as you are! I ❤️ you 🎂

A post shared by Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup) on

Actrita a dezvaluit ca sunt cateva lucruri care o ajuta sa tina anxietatea sub control: „Da, merg la un terapeut si meditez. Si comunic cu oamenii destul de eficient acum, ma conectez cu ei mai repede si in loc sa ma izolez, cer ajutor”. In plus, faptul ca vorbeste in public despre asta, o ajuta. Emma prefera meditatia transcendentala: „Incerc sa o practic in fiecare zi”.

2. Faptul ca e mereu ocupata o ajuta, dar si somnul este important

Viata unei celebritati poate fi destul de agitata, insa pe Emma acest program o ajuta: „Pentru mine e bine sa fiu ocupata, pentru ca atunci cand nu fac nimic, mintea mea are tendinta sa lucreze constant”. In plus, ca orice persoana, ea are nevoie de somn si odihna.

3. Nu petrece prea mult timp pe canalele de socializare

Nu o vei vedea pe Emma Stone pe Twitter sau Instagram prea curand si are si un motiv: „Cred ca m-ar bulversa. In plus, sunt atatea pareri si informatii, iar ideea ca as posta ceva si in timpul noptii as putea sa regret acea alegere m-ar face sa imi sterg contul cu siguranta. Oricum, trebuie sa apar in public destul de mult datorita jobului, iar asta e suficient pentru mine”.

Bineinteles, lucrurile care ajuta atunci cand o persoana sufera de anxietate sunt diferite de la om la om. Emma Stone a precizat ca „vorbind despre acest lucru sper ca i-am ajutat pe ceilalti sa inteleaga ca este o parte din mine, insa nu ma defineste”.

Foto: Shutterstock.com