Femeile Balanta – de ce sunt printre cele mai dorite si iubite

1
De Daniela Mitran
12 oct. 2019

Balantele au foarte multe calitati si in mod cert reusesc sa atraga priviri prin simpla lor prezenta. Sunt senzuale, feminine, misterioase si foarte inteligente! Si totusi… ce le face atat de speciale?

Toate femeile au ceva aparte. Nu ar fi corect sa spunem ca o reprezentanta a sexului frumos merita mai mult sau mai putin sa fie iubita. Cu toate acestea, femeile Balanta au acel „quelque chose”, motiv pentru care sunt ravnite chiar si de cei mai greu de cucerit burlaci.

Femeile nascute in aceasta zodie sunt extrem de sociabile, deschise si degajate in interactiunile cu alti oameni. Se fac placute cu usurinta si aduc bucurie in vietile multor oameni.

Iata cateva dintre calitatile pe care le au:

Sunt foarte pasionale

Poate ca suna a cliseu, insa femeile Balanta sunt foarte pasionale chiar si atunci cand vine vorba de un simplu sarut. Sunt senzoriale si romantice, iar fiecare clipa petrecuta in doi este pe deplin savurata. Nu mai este un mister faptul ca ele pot „topi” inima oricui.

Sunt luptatoare, insa au un suflet bun

Atunci cand femeile nascute in zodia Balanta isi propun un lucru, in mod sigur vor avea o determinare demna de invidiat. Sunt adevarate luptatoare, ceea ce inseamna ca nimic nu le va impiedica sa isi atinga obiectivele. Ai putea crede ca au un spirit de razboinic, insa Balantele au un suflet bun. Stiu sa faca deosebirea intre util si inutil si mai mult ca sigur nu vor actiona in defavoarea altor persoane.

Iubesc cu adevarat

Balantele sunt cunoscute pentru faptul ca sunt familiste convinse si romantice incurabile. Atunci cand iubesc, ele o fac din toata inima. Nimic nu le poate determina sa renunte la persoana iubita. Desi au foarte multi admiratori, femeile nascute in aceasta zodie nu isi pot lua ochii de la partenerul de viata.

Iubesc viata

Te intrebi cum arata persoanele care isi iubesc viata si se bucura de fiecare experienta? Priveste cu atentie o femeie nascuta in zodia Balanta si vei avea raspunsul! Viata este precum o calatorie, iar femeile Balanta stiu sa se bucure pe deplin de ea. Iubesc lucrurile simple, pun accent pe armonie, iar fericirea este extrem de importanta pentru ele.

Au o viata echilibrata

Balantele sunt cunoscute pentru faptul ca au o viata echilibrata. Au incredere in ele insele, nu se lasa demoralizate prea usor si isi gestioneaza foarte bine emotiile. Sunt acele persoane pe care le admiri din toate punctele de vedere. Aproape nimic nu le poate destabiliza, motiv pentru care sunt un exemplu pentru cei din jurul lor.

Pot „citi” gandurile altor persoane

Acest lucru nu inseamna ca stiu tot la propriu ce gandesc alte persoane, insa femeile Balanta sunt foarte atente la detalii. Au un simt foarte bine dezvoltat si pot sa anticipeze foarte multe situatii. O alta calitate pe care o au este aceea ca pot fi empatice. Ele nu doar ca vor observa ce isi doreste persoana de langa ele, ci au capacitatea sa fie prezente, sa ofere sfaturi si sa fie un adevarat sprijin.

Foto: Shutterstock.com