Zodii compatibile cu Balanta si zodii cu care nu se potrivesc deloc

1
De Daniela Mitran
8 oct. 2019

Relatia cu o Balanta este uneori complicata. Nu toate zodiile sunt compatibile cu acest semn zodiacal, insa exista si exceptii. Compatibilitatile cele mai reusite dau nastere unor relatii sanatoase pe termen lung.

Esti curioasa care sunt acele zodii compatibile cu Balanta? Afla ca acest semn zodiacal este destul de pretentios cand vine vorba de viata sentimentala…

Sunt zodii despre care se poate spune ca sunt perfect compatibile cu Balanta, in timp ce altele sunt total nepotrivite… Totusi, cand vine vorba despre alegerile „inimii”, lucrurile pot fi destul de complexe.

Zodii compatibile cu Balanta si zodii cu care nu se potrivesc deloc

Persoanele nascute in zodia Balanta sunt misterioase, au sex-appeal, sunt inteligente si sunt considerate a fi potrivite pentru o relatie amoroasa. Insa nu toate povestile au un final fericit.

Iata, asadar, ce trebuie sa stii despre compatibilitatea cu zodia Balanta!

Berbec si Balanta

Cele doua zodii au foarte multe puncte forte, ambele sunt ambitioase si orientate catre o relatie serioasa. Desi exista unele diferente in ce priveste mentalitatea, persoanele nascute in zodia Berbec pot sa faca pereche buna cu cele nascute in zodia Balanta. Intre cele doua semne zodiacale exista o atractie sexuala foarte puternica si acest lucru este in favoarea lor. Micile neintelegeri pot sa apara cand vine vorba de luarea unor decizii importante. Totodata, persoanele nascute in zodia Berbec au tendinta sa fie mai impulsive, lucru care nu este acceptat cu usurinta de persoanele nascute in zodia Balanta.

Taur si Balanta

De regula, se spune ca aceste doua semne zodiacale fac cea mai buna pereche! Iar acest lucru este usor de inteles, mai ales datorita faptului ca exista o atractie sexuala puternica intre ele. In unele cazuri, relatia Taur-Balanta poate fi perfecta. Persoanele nascute in aceasta zodie pot avea o relatie lunga si armonioasa. Ambele zodii apreciaza luxul, sunt atente la detalii si apreciaza tot ceea ce este frumos. Traiesc in prezent, se bucura la maximum de experientele pe care le traiesc impreuna si sunt adeptele serilor romantice. Problema apare in momentul in care se instaleaza gelozia. Desi Balantele stiu sa fie in centrul atentiei, persoanele nascute in zodia Taur tind sa le eclipseze uneori.

Gemeni si Balanta

Cand vorbim despre zodii compatibile cu Balanta, zodia Gemeni este castigatoare. Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt joviale, sociabile si foarte inteligente, iar toate aceste calitati sunt precum un magnet pentru zodia Balanta. Deoarece acorda foarte multa atentie detaliilor fine, persoanele nascute in zodia Balanta fac pereche buna cu zodia Gemeni. Problema apare in momentul in care sunt adusi banii in discutie. Acest detaliu este un factor de stres pentru ambele semne zodiacale, iar cele mai multe certuri pornesc de la acest subiect. In cazuri mai putin placute, astfel de situatii pot duce la despartire.

Rac si Balanta

Te intrebi care sunt acele zodii compatibile cu Balanta? Rareori asocierea Rac-Balanta este una favorabila. Cele doua semne zodiacale nu au foarte multe puncte in comun si pot intampina numeroase probleme de comunicare. Foarte multe situatii neplacute pornesc de la imposibilitatea de a-si exprima deschis sentimentele sau de a se face intelese. Persoanele nascute in zodia Rac sunt mai sensibile, in timp ce Balantele au tendinta sa ignore mai usor unele situatii. Foarte putine relatii Rac-Balanta rezista pe termen lung.

Leu si Balanta

Asocierea dintre Leu si Balanta este in mod sigur una care rezista pe termen lung. Balantele apreciaza persoanele care au calitati de lider, iar persoanele nascute in zodia Leu indeplinesc cu succes toate calitatile descrise in „fisa postului”. Ambele zodii isi doresc sa fie in centrul atentiei, pun accent pe calitate si au o doza foarte mare de optimism. Odata ce aleg sa fie impreuna, cele doua semne zodiacale sunt de neoprit.

Fecioara si Balanta

Pe lista cu zodii compatibile cu Balanta se alatura si Fecioara. Cele doua semne zodiacale fac pereche buna impreuna si au sanse foarte mari ca relatia lor sa reziste pe termen lung. Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt foarte muncitoare, dedicate si serioase, iar Balantele culeg toate laudele. Ai putea crede ca Balantele aleg sa fie intr-o relatie cu o Fecioara din simplul motiv ca pot realiza impreuna orice isi propun. Poate ca Balantele nu apreciaza mereu eforturile altor persoane, insa in mod sigur relatia Fecioara-Balanta este una de succes.

Balanta si… Balanta

Intreaba o persoana nascuta in zodia Balanta cu cine se potriveste cel mai bine si vei observa ca votul de incredere va merge la… propriul semn zodiacal. Motivul nu este unul bazat pe orgoliu, ci pe simplul fapt ca Balantelor le place sa aiba libertate de exprimare. Adora luxul, au o personalitate efervescenta si stiu cum sa isi puna calitatile in valoare. Mai mult decat atat, Balantele nu vor porni o cearta inutila. Ele nu isi doresc tensiune in viata de cuplu si in niciun caz nu isi vor dori alaturi persoane care le creeaza o stare de disconfort.

Scorpion si Balanta

Rareori vei gasi o asociere intre Scorpion si Balanta. Cele doua semne zodiacale au numeroase puncte in comun, insa nu suficiente cat sa aiba o relatie sanatoasa. Persoanele nascute in zodia Scorpion au tendinta sa insiste asupra unor aspecte, in timp ce Balantele sunt mai permisibile. Situatiile conflictuale pot lua nastere foarte usor in relatia lor, iar controlul nu va fi in nicio tabara. Cu alte cuvinte, este destul de dificil ca cele doua zodii sa aiba o relatie pe termen lung.

Sagetator si Balanta

Cele doua semne zodiacale sunt mai degraba potrivite pentru o relatie de prietenie, nu pentru o relatie amoroasa. Balantele isi doresc o relatie serioasa, in timp ce persoanele nascute in zodia Sagetator nu sunt statornice. Au numeroase diferente de opinie si se confrunta deseori cu probleme de comunicare. In plus, daca Balantele vorbesc deschis despre sentimentele lor, persoanele nascute in zodia Sagetator au tendinta sa fie mai rezervate. Foarte multe certuri pot lua nastere din situatii banale.

Capricorn si Balanta

Surprinzator, pe lista cu zodii compatibile cu Balanta se afla si zodia Capricorn. Desi aparent cele doua semne zodiacale nu au foarte multe lucruri in comun, ele pot forma un cuplu reusit. Persoanele nascute in zodia Capricorn au intentii serioase si gandesc pe termen lung, iar Balantele adora sa aiba siguranta cand vine vorba de casa, familie si dragoste. Cele doua semne zodiacale stiu cum sa imbine utilul cu placutul si cu siguranta sunt de neoprit in momentul in care formeaza un cuplu.

Varsator si Balanta

Am putea spune ca cele doua zodii sunt definitia compatibilitatii cand vine vorba de viata sentimentala. Deoarece ambele sunt zodii de aer, ele au foarte multe lucruri in comun. Sunt foarte deschise, sociabile, pun accent pe comunicare si isi exprima cu usurinta sentimentele. Ambele vorbesc cu lejeritate despre planurile lor de viitor si au aspiratii inalte. In plus, cele doua semne zodiacale apreciaza sinceritatea si autenticitatea, motiv pentru care formeaza un cuplu reusit.

Pesti si Balanta

Pe ultimul loc, insa castigator, se afla relatia Pesti-Balanta. Cele doua semne zodiacale nu numai ca se potrivesc cand vine vorba de viata sentimentala, ci pot forma si o relatie foarte frumoasa de prietenie. Ambele pun accent pe incredere si comunicare, iar sinceritatea este foarte importanta pentru ele. Sunt pasionale, romantice si foarte atente la detalii. Relatia lor este precum o poveste de dragoste cum vezi numai in filme. Sunt dedicate vietii de cuplu si nimic nu le poate determina sa renunte la ceea ce au cladit impreuna.

Foto: Shutterstock.com