Gisele Bundchen – Cum arata coperta noii ei carti?

1
De Roxana Dobrita
20 iul. 2018

Mai trebuie sa asteptam trei luni pana ce noua carte a lui Gisele Bundchen, Lessons: My Path to a Meaningful Life, intra in librarii, dar topmodelul le-a aratat deja fanilor cum arata coperta, si tot ce putem spune este ca o reprezinta in totalitate.

Pe coperta este un portret al lui Gisele purtand coafura ei semnatura – faimoasele beach waves – si un machiaj cat se poate de minimalist, cu pistruii in prim plan. Poarta o jacheta simpla, in stil militaresc.

A scris pe Instagram ca procesul scrierii cartii a fost “intens si regenerator”

Examinad lectiile pe care le-a invatat in ultimii 37 de ani, si-a dat seama inca o data – daca mai era nevoie – cat de nebunesc a fost parcursul ei.

“Dezgropand povesti ascunse adanc in mine m-a facut sa ma simt vulnerabila, m-a emotionat, dar infruntandu-mi umbrele si nesigurantele am invatat sa ma accept si sa ma iubesc mai mult”, a scris ea. “Intentia mea, atunci cand am scris aceasta carte, a fost sa impartasesc modul cum am reusit sa depasesc anumite obstacole din viata mea, cu speranta ca ii pot ajuta si pe altii care poate trec prin experiente similare.”

In martie a anuntat ca scrie o carte in care-si examineaza calatoria prin viata pana in prezent si “multele suisuri si coborasuri” care au jucat un rol esential in dezvoltarea sa. A share-uit un album de fotografii pe Instagram cu scene din copilaria sa, cariera de model si viata de astazi, alaturi de sotul ei, Tom Brady, si cei doi copii – Benjamin Rein, 8 ani, si Vivian Lake, 5 ani.

A anuntat si ca banii proveniti din vanzarea cartii vor merge la proiectul umanitar Agua Limpa, care ajuta la protejarea surselor de apa pentru generatii viitoare.

Poti achizitiona cartea pe 2 octombrie sau o poti pre-comanda chiar de acum.

Foto: Instagram – Gisele Bundchen