Hotelul luxos din Paris unde Gwyneth Paltrow si-a petrecut luna de miere

1
De Alice Moisescu
15 oct. 2018

Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk, sotul acesteia, se afla in luna de miere in Europa. Si impartasesc imagini inedite spre deliciul fanilor.

In varsta de 46 de ani, actrita s-a casatorit cu producatorul de televiziune Brad Falchuk (47 de ani) in cursul saptamanii trecute, dupa doar 3 ani de relatie.

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Aceasta a vorbit recent, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire UK, despre nunta cu partenerul ei si despre modul in care Brad Falchuk a convins-o sa se avante din nou intr-un mariaj, dupa divortul de Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Gwyneth Paltrow a fost casatorita cu acesta pret de 11 ani si au impreuna doi copii minunati: Apple, in varsta de 14 ani si Moses, de 11 ani.

„O vreme m-am gandit serios la asta si-mi spuneam: nu cred ca o voi mai face vreodata. Am copii, care e scopul? Apoi l-am intalnit pe acest barbat incredibil care m-a facut sa ma razgandesc, pentru care merita sa-mi iau din nou acest angajament. Sunt genul careia ii place sa fie casatorita. Imi place sa fiu sotie. Imi place sa-mi construiesc o familie, un camin,” a marturisit frumoasa actrita.

„Cred ca mariajul  este o institutie nobila, frumoasa si valoroasa, care prezinta un tel permanent. Pentru ca nu sunt de parere ca te casatoresti si gata, dimpotriva, casatoria este insasi inceputul. Prin casatorie creezi cea de-a treia entitate de care trebuie sa te ingrijesti.” a mai adaugat aceasta.

Gwyneth impreuna cu Brad au vizitat mai intai Italia, mai apoi Franta, unde au imortalizat momente pe care le-au impartit cu fanii lor.

Gwyneth n-a ezitat sa le arate acestora nici apartamentul de lux in care au fost cazati la Paris, dar nici imaginile incarcate in istorie de la Fundatia Louis Vuitton, muzeu de arta si centru cultural.

De asemenea, frumoasa actrita s-a pozat pentru cei 4,7 milioane de urmaritori de pe Instagram in lobby-ul hotelului din Paris, langa ornamentele de flori: „Bonjour les fleurs” a scris Gwyneth alaturi de fotografie.

Foto: Getty Images