Jennifer Lawrence s-a logodit cu un colectionar de arta

1
De Teodora Tirca
28 feb. 2019

Frumoasa actrita Jennifer Lawrence a ratat Oscarurile de anul acesta, insa nu a pierdut Paris Fashion Week, unde a aparut purtand o rochie minimalista Dior, accesorizata cu un inel de logodna impresionant, pe care l-a primit de la colectionarul de arta Cooke Maroney.

Recunosc ca m-a surprins vestea logodnei lui Jennifer, pentru ca in primul rand nici nu stiam ca are un iubit. A fost mereu, neoficial, reprezentanta fetelor single, vorbind cu umor despre stangacia ei de a aborda o relatie, despre alter ego-ul ei masculin, Gail, care consuma un pic mai mult alcool decat ar fi decent si care face apoi alegeri nu chiar inspirate.

Cum a fost prima experienta a lui Jennifer Lawrence cu o dieta

Pregatita pentru iubire

Am perceput-o mereu pe Jennifer ca pe o tipa amuzanta si usor baietoasa, poate un pic nepregatita pentru o relatie serioasa, insa stii prea bine ca aparentele pot insela – si ma bucur sa aflu ca l-a intalnit pe Cooke Maroney, colectionarul de arta care se pare ca o face foarte fericita.

Da, e surprinzator ca Jennifer nu s-a indragostit de un coleg de breasla, asa cum se intampla de obicei, ci de un om cu o meserie total diferita si chiar intriganta. Pe Maroney il invaluie un mister sofisticat, alimentat si de discretia frumoasei Jennifer, care prefera sa nu vorbeasca prea mult despre viata ei amoroasa.

5 declaratii ale unor femei faimoase despre ce inseamna sa fii singura

Aparitie chic la Paris Fashion Week

Actrita din Red Sparrow a aparut, asadar, la Paris Fashion Week zielele trecute purtand un inel cu diamant de o marime impresionanta, care a atras imediat atentia presei. De altfel, zvonurile ca Maroney ar fi cerut-o de sotie circulau deja de cateva saptamani, asa ca inelul n-a facut decat sa le confirme.

Povestea lor de iubire a inceput vara trecuta

Lawrence si Maroney (un colectionar de arta din New York) au inceput sa iasa impreuna vara trecuta, insa au fost extrem de discreti in ceea ce priveste relatia lor, astfel ca nimeni nu a putut sa confirme pana de curand daca sunt sau nu un cuplu. Aparitiile lor publice au fost limitate, insa nu tocmai modeste: cuplul a fost vazut in Paris si Roma, iar toamna trecuta chiar si la o premiera de film din New York.

View this post on Instagram

– The rumors are true – Jennifer Lawrence is engaged to her boyfriend, Cooke Maroney! 💍 – Jlaw’s reps confirmed with news outlets yesterday after she was spotted with a ring on her left hand just days ago. Her 33 year old fiancé is an NYU grad and high-end art gallery director. It is unknown when they officially started dating, but some say it has been for 8 months. They have been nearly inseparable since her best friend, Laura Simpson, introduced them. They vacationed together through Europe in August and reportedly moved in together later that month. They have tried their best to stay out of the public eye. Jen’s friends have reportedly stated that she is very much in love and in it for the long haul – Swipe to see what some of y’all had to say about the news and comment your thoughts! 👰 – [ #thehungergames #jenniferlawrence #jlaw #jenlawrence #cookemaroney #hungergames ]

A post shared by The Hunger Games (@catchingmockingjay) on

Un lucru e sigur: Jennifer pare sa se fi implicat de data aceasta intr-o relatie serioasa, care cel mai probabil va duce la casatorie. Asteptam cu sufletul la gura mai multe informatii despre povestea ei de iubire, atunci cand se va simti pregatita sa le impartaseasca.

Foto: Shutterstock.com