Lectia pe care Angelina Jolie a invatat-o in pandemie: E imposibil sa fii un parinte perfect

1
De Cristina Tudor
1 mai 2020

Vedeta a marturisit ca experienta cresterii celor sase copii in timpul pandemiei a invatat-o ca nu poti avea mereu toate raspunsurile.

Intr-o scrisoare de incurajare adresata tuturor parintilor din lume, actrita americana in varsta de 44 de ani a dezvaluit ca a invatat o lectie importanta din experienta cresterii celor sase copii in timpul pandemiei. Si anume ca nu poti avea intotdeauna toate raspunsurile dorite. Si ca nu poti fi un parinte perfect in aceste vremuri grele.

„Acum, in mijlocul acestei pandemii, ma gandesc la toate mamele si tatii care stau cu copiii acasa. Toti spera ca fac ceea ce este bine, ca pot face rost de tot ce e nevoie si sa ramana calmi si optimisti. Un lucru care pe mine m-a ajutat a fost sa stiu ca este imposibil”, a scris Angelina in scrisoarea publicata de revista Time.

„E un lucru minunat sa descoperi ca, de fapt, copiii tai nu vor sa fii perfect. Vor doar sa fii sincer. Si sa faci tot ce poti. De fapt, cu cat au mai mult loc pentru a se descurca atunci cand tu esti slab, cu atat mai puternici vor deveni”, a adaugat ea.

„Ei te iubesc. Vor sa te ajute. Asa ca, in cele din urma, e o echipa pe care o construiesti. Si, intr-un fel, si ei te cresc pe tine. Cresteti impreuna”, a explicat Jolie.

Vedeta a reflectat si asupra decizie sale de a deveni parinte atunci cand l-a adoptat pe Maddox din Cambodgia, in 2002, si a dezvaluit ca nu i-a fost usor sa-si dedice viata unui alt suflet. „Imi amintesc decizia de a deveni parinte. Nu mi-a fost era greu sa iubesc. Nu mi-a fost greu sa ma dedic altcuiva si pentru ceva mai maret decat toata viata mea. Ce a fost greu a fost sa stiu ca de acum incolo trebuie sa fiu sigura ca totul e OK. Sa ma descurc cu asta si sa fac sa functioneze”, a marturisit ea.

Actrita a explicat ca inca mai are multe de descoperit despre cum e sa fii parinte: „De la mancare pana la scoala si sanatate. Orice ar veni. Si sa am rabdare.”

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.