Locuri unde poti merge cu rulota in Romania

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2021

Pana nu demult vacantele cu rulota erau privite la noi drept o excentricitate a turistilor straini.

Unde mai pui ca in tara noastra era o provocare sa gasesti un camping civilizat, unde sa simti in mod real placerea de a calatori in acest fel. Ultimii ani au adus schimbari pe toate planurile la acest capitol. Sunt tot mai multi care isi cumpara sau inchiriaza o rulota si pleaca sa descopere frumusetile patriei cu casa in spate. Iata cateva locuri unde poti merge cu rulota in Romania si sa nu simti ca ai pierdut ceva renuntand la hotel sau pensiune.

Locuri in Romania unde poti merge cu rulota

Sunt peste 600 de campinguri in Romania unde poti merge cu rulota sau autorulota, iar multe dintre ele au privelisti de vis, unul dintre lucrurile pe care le cauta cei care aleg acest tip de vacanta.

Gradina Ielelor este un spatiu de 6 hectare, situat in zona Sambata de Sus, Brasov, care adaposteste un camping destinat corturilor si rulotelor, un glamping si o zona de evenimente. Gasesti aici si vetre pentru foc, locuri de luat masa, apa curenta, dusuri, toalete, iluminat pe baza de panouri solare, chicinete si chiar un lac artificial cu pesti si raci.

Camping Fain este un loc, asa cum ii spune si numele, tare fain daca vrei o vacanta linistita, intr-un peisaj idilic. Aflat in inima Muntilor Gurghiului, la mai putin de 50 de kilometri de Reghin, campingul a fost construit special pentru oamenii care isi doresc sa traiasca liber si in armonie cu natura. Poti veni cu rulota, cu cortul propriu sau te poti caza in corturile deja amenajate, gasesti si o taverna de unde poti lua mancare si bauturi si chiar si un ciubar.

Vampire Camping se afla tot in judetul Brasov, pe o suprafata de peste 35.000 de metri patrati. Ai acces la curent electric, dusuri, toalete si spalatorie, precum si 2 restaurante, o pizzerie, un bar, acces la gratar si chiar mic dejun. Se pot inchiria biciclete daca nu ai mai avut loc si de ele in rulota si gasesti si Wi Fi gratuit.

Complexul Laguna Albastra il gasesti la Fagaras si ofera de toate pentru toti, de la 20.000 de metri patrati pentru campare, cu acces la grupuri sanitare la terenuri de sport – pentru fotbal, tenis sau volei, 3 lacuri pentru pescuit, restaurant, sala de evenimente si piscine pentru copii si adulti, tobogane si trambuline.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.