Mercur retrograd in vara 2020: Zodiile care trebuie sa evite o relatie noua

1
De Mara Ionescu
26 iun. 2020

Nu conteaza daca abia ti-ai intalnit partenerul visurilor tale sau esti intr-o relatie de lunga durata: atunci cand Mercur este retrograd, asa cum este acum, actioneaza cu grija.

Afla care sunt zodiile care trebuie sa evite o relatie noua atunci cand Mercur este retrograd.

Gemeni

Mercur retrograd poate fi un motiv serios de ingrijorare, mai ales ca este planeta care guverneaza zodia Gemeni. Operand la jumatate din capacitate, Mercur poate sa dea nastere la situatii complicate. Este posibil sa spui lucruri nepotrivite, in momente nepotrivite, ceea ce iti poate indeparta un partener cu potential.

Astrologie: Cum iti va afecta viata Mercur retrograd in Rac

Din fericire, Gemenii stiu sa incaseze lovituri si sa vada oportunitatile in perioadele de criza. Poate ar fi bine sa folosesti urmatoarele saptamani ca sa analizezi relatiile trecute, in loc sa incepi o relatie noua.

Fecioara

La fel ca Gemenii, si zodia Fecioarei este guvernata de Mercur. Incercarea de a incepe o relatie noua s-ar putea dovedi ceva mai frustranta decat de obicei. Si asta pentru ca Fecioara este o zodie care apreciaza ordinea in viata. Iar Mercur retrograd inseamna dezordine si haos, intr-o lume care in mod normal este foarte organizata.

Deci, ar fi mai bine sa iei lucrurile mai usor in saptamanile care vor urma si sa nu iei decizii importante legate de asumarea unor angajamente, pana cand perioada retrograda nu se va termina.

Varsator

Fiind o zodie de aer, Varsatorul acorda un rol foarte important comunicarii intr-o relatie. Dar Mercur retrograd influenteaza in mod direct fluxul de informatii dintre oameni si atunci poate deveni foarte complicat sa incepi o relatie noua in aceasta perioada.

5 zodii de femei care ii permit partenerului sa preia controlul in relatie

Varsatorul este adeptul unei abordari deschise, directe si la obiect. Si este posibil ca, in urmatoarele saptamani, sa se simta nerabdator si iritat de felul in care decurge comunicarea cu persoana iubita.

Foto: Unsplash.com