9 mesaje extrem de importante pe care Universul vrea sa ti le amintesti inainte de finalul anului 2021

1
De Cristina Tudor
15 dec. 2021

Arata cine esti cu adevarat. Te-ai nascut sa fii reala… nu te-ai nascut pentru a fi perfecta.

Esti aici pentru a fi tu, nu pentru a fi ceea ce altcineva vrea sa fii. Protejeaza-te atunci cand cineva incearca sa te schimbe.

1. Este momentul sa te accepti pentru ceea ce esti. Cu bune si cu rele. Cu calitati si cu defecte. Cu momente frumoase si momente mai putin frumoase. Cu fericire si tristete. Cu zambete si lacrimi. Tu esti unica pe aceasta lume, nimeni nu mai este ca tine. Asa ca iubeste-te si fa-ti sufletul sa fie mandru de tine!

2. Clarifica-ti prioritatile. Peste 20 de ani nu va mai conta problema cu care te confrunti astazi, nici cum arata parul tau si nici ce haine ti-ai cumparat. Ceea ce va conta cu adevarat este cum ai iubit, ce ai invatat si cum ai pus in practica lectii primite.

3. Asuma-ti intreaga responsabilitate pentru obiectivele tale. Daca vrei cu adevarat sa se intample lucruri bune in viata ta, trebuie sa le faci tu insati. Nu poti sa stai si sa astepti, sperand ca te va ajuta altcineva. Tu singura iti creezi propriul viitor. Sa nu crezi niciodata ca destinul tau este legat de actiunile si alegerile celorlalti.

4. Cunoaste-ti valoarea. Cand cineva se poarta cu tine ca si cum ai fi doar una dintre multele optiuni pe care le are, ajuta-l sa isi restranga alegerile, eliminandu-te singura din ecuatie. Uneori trebuie sa incerci sa nu iti pese, indiferent de cat de mult doare. Pentru ca uneori poti sa insemni aproape nimic pentru cineva care inseamna enorm pentru tine. Si aceasta actiune nu este mandrie – este respect de sine. Nu te astepta sa vezi schimbari pozitive in viata ta daca te inconjori de oameni negativi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com