Noua semne ale sincronicitatilor

1
De Cristina Tudor
25 ian. 2019

Atunci cand iti asculti inima si esti de drumul destinului tau, totul conspira in favoarea ta pentru a te ajuta sa continui pe calea potrivita. Sincronicitatile sunt parte integranta din acest ajutor. Iata cum se manifesta:

1. Primesti e-mailuri sau apeluri telefonice aleatoare. Intalnesti persoane pe care nu le-ai vazut de ani de zile. Chiar in momentul in care te gandesti la o anumita persoana, aceasta apare in fata ta.

2. Atunci cand ai o problema sau ceva nu functioneaza cum trebuie primesti cel mai bun ajutor din senin, de acolo de unde nici tu asteptai sau te asteptai cel mai putin.

3. Ti se intampla sa urmaresti seriale sau filme de televiziune, sa asculti trupa preferata sau sa auzi o melodie la radio si sa simti ca imaginile sau versurile au legatura directa cu viata ta. Ca si cum ar fi vorba despre tine si nu despre personajele sau situatiile imaginate de artist.

4. Oameni pe care abia ii cunosti incep sa vorbeasca cu tine din senin exact despre problemele cele mai arzatoare cu care te confrunti in acel moment.

5. Persoanele potrivite apar de te miri unde, simultan. Instictiv, stii ca acestea sunt cele de care ai nevoie pentru a rezolva situatia prin care treci sau pentru a gasi raspunsuri la intrebarile tale cele mai presante.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.