Numerologie: Care este cel mai bun partener pentru tine in functie de data nasterii

1
De Ingrid David
11 feb. 2019

In numerologie, cel mai important lucru care ofera informatii despre relatiile romantice este numarul drumului vietii. Acesta se calculeaza in functie de data nasterii si dezvaluie date despre oportunitati, provocari si lectii pe care le poti invata in timpul vietii. Il poti afla usor.

Exemplu: Daca esti nascuta pe 01.07.1977, numarul vietii se obtine adunand numarul lunii (7) la numarul zilei (1) si la suma formata din cifrele anului (1+9+7+7=24. Si aceste doua cifre se aduna, rezultatul fiind folosit in acest caz. Adica 6.) Continuam calculele: 7+1+6=14. Cifra drumului vietii tale va fi 1+4=5.

Drumul vietii 1

Daca numarul drumului vietii tale este 1, partenerii care ti se potrivesc sunt cei care au ca numar al vietii 3 sau 5. O relatie buna ai avea si cu 1 sau 6, dar acesta din urma se potriveste aproape cu oricine. NU este recomandat sa intri intr-o relatie cu un alt 1. Ar fi doua sabii in aceeasi teaca. Ar putea fi o relatie pasionala, insa de scurta durata. Nici cu numarul 8 nu vei face casa prea buna. Cu 2 insa, lucrurile ar putea fi OK, pentru ca diplomatul 2 il completeaza bine pe 1. In general se inteleg insa pe plan de afaceri, si nu romantic. Spiritualul, contemplativul si introspectivul 7 poate fi un bun prieten si un indrumator pentru 1, ridicandu-i gradul de intelegere si perceptie, dar ca partener romantic combinatia nu functioneaza.

Numerologie: Vezi cum va fi 2019 in functie de anul nasterii tale

Drumul vietii 2

Daca esti numarul 2, cele mai armonioase relatii le-ai putea avea cu 8 si cu 9. Nici cu 6 lucrurile nu stau rau, asa ca daca te intalnesti cu posesorii unor astfel de numere nu le ocoli. Fugi insa cu viteza lui Usain Bolt daca te „lovesti“ de un 4 sau 7. Compatibilitatea nu doar ca e teribil de redusa, dar vei avea tare de suferit dupa astfel de relatii. Combinatiile 1 si 2 uneori functioneza bine, dar numai daca 2 accepta ca 1 are ultimul cuvant. Cu un 5 poti avea o relatie minunata, pasionala, plina de aventura, insa atentie! Adesea iresponsabil, un 5 poate da nastere unui dezastru in viata unei persoane vulnerabile si feminine ca un 2. Optimistul 3 poate fi o conexiune buna, dar finalul este destul de… neclar.

Drumul vietii 3

Numerele 5 si 7 sunt cele cu care un 3 face „casa buna“. Adaptabil, indraznet si aventuros, 5 satisface nevoia de imprevizibilitate si haos a unui purtator de numar 3, in timp ce linistitul, introvertitul si adesea misticul 7 adauga profunzime. Un 8 ar putea sa te atraga, insa ai grija, te poate pune la zid, zi de zi, cu replici acide. Pe de alta parte, criticul si dominatorul 1, din anumite motive, renunta la aceste caracteristici, fapt ce l-ar putea transforma intr-un partener potrivit pentru un 3. O potrivire excelenta ar fi si cu un 2, insa cu 6, dimpotriva. Nu merge deloc, orice ar face partenerii.  Nici doi de 3 intr-o pereche nu vor functiona.

Drumul vietii 4

Posesorii unui numar 4 in Drumul Vietii se simt bine doar in relatii solide si de lunga durata. Asa ca evita din rasputeri posesorii de 3 si 5. Sunt prea imprevizibili si nelinistiti si nu ofera confortul vizat de 4. Pe de alta parte, super determinatul 1 ti se potriveste foarte bine, ca si obiectivul 8. Te intelegi bine cu 6, relatie din care, de obicei, rezulta multi… copii. Cu un 9, relatia poate fi problematica. O relatie mai echilibrata si adesea surprinzator de dinamica si de durabila este posibila cu un 4 si un 7.

Drumul vietii 5

Esti printre norocoasele care pot dezvolta relatii cu aproape oricine. Se simt foarte bine alaturi de 1 si de 3. Au partide excelente impreuna cu un 6, iar cu un 7 totul e lapte si miere. Legatura cu un echilibrat 4 pare, cel putin pe hartie, un meci perfect, dar se transforma repede in ceva neplacut pentru ca te plictisesti rapid. Obiectivul 8 si responsabilul 9 pare insa ca nu te prea vor prin preajma, dar merita sa incerci. Cei din 5 mai au un avantaj. Pot face relatie cu unii ca ei, iar lucrurile ar putea chiar merge.

Drumul vietii 6

Si la 6 viitorul suna bine. Dorinta ta de a te sacrifica este ca o plasa de siguranta in orice relatie. Adauga la aceasta abilitatea nelimitată de a oferi dragoste si esti partenerul favorit al tuturor. Blandul 2 ar trebui insa sa devina partenerul perfect pentru un 6, deoarece ambii sunt ghidati de inima mai mult decat de minte. 6 se descurca foarte bine si cu un 9, puternic si autoritar, si cu un 8, dar si cu un 1. O relatie provocatoare s-ar putea dezvolta intre 6 si un 5.

Drumul vietii 7

Numarul 7 nu suna prea bine. Dintre toate celelalte, posesoarele de 7 au cele mai mici sanse sa se casatoreasca sau sa ramana casatorite. Este posibil sa fii implicata in tot felul de relatii, dar asteptarile tale inalte fac dificila orice relatie. Acest lucru nu este la fel de rau cum pare, deoarece abilitatea ta de a te bucura de viata nu depinde de nimeni. Printre numerele cele mai potrivite pentru tine sunt 3 si 5, dar nu iti prea pasa de ei. Un 1 este insa prea dominator si nici dupa un 8 nu prea te dai in vant, il gasesti prea materialist. Cat despre un 9… mai bine nu.

Drumul vietii 8

Daca esti posesoarea unui numar 8, ai tendinta de a cauta un partener pe care sa-l controlezi permanent. Din acest motiv, atat femininul 2 cat si altruistul 6 par a fi alegeri bune. O relatie cu un 1 ar fi mai dificila, fiecare incercand sa cucereasca intaietatea in relatie. De asemenea, iubitorul de libertate 5 nu este o alegere buna, si nici iresponsabilul 3. O pereche 7 – 8 are la fel de mari sanse de succes pe cat au apa si uleiul sa se amestece. Doar daca mergi pe premisa atractiei contrariilor. Altfel, nu! O alegere buna, poate cea mai buna pentru 8, este drumul vietii cu numarul 4.

Drumul vietii 9

Este numarul cel mai discret si pare cel mai vulnerabil. Exista mai multe numere compatibile cu al tau. Cea mai buna relatie este cu 2. Un alt meci bun este cu iubitorul 6, cu care ai multe in comun. Si combinatia din­tre 9 si 3 ar putea sa mearga. Dar s-ar putea sa vrei sa eviti o relatie care s-ar dovedi plina cu nereguli, asa cum este cea cu 5 sau cu intelectualul 7. Daca iti doresti sa incerci o apropiere de un posesor de 1, afla ca ea ar putea functiona tot pe principiul atractiei contrariilor.

Foto: Shutterstock.com