Numerologie: Vezi cum va fi 2019 in functie de anul nasterii tale

1
De Ingrid David
6 feb. 2019

Anul 2019 a inceput de ceva timp deja, insa nu am reusit sa ne dam seama daca va fi unul bun sau asa si asa.

Pentru a vedea cum vor evolua lucrurile in urmatoarele 11 luni, ar fi cazul sa aruncam un ochi asupra… numerelor, cu ajutorul celebrului numerolog american Josh Siegel. El a facut, pentru goop.com, cateva calcule legate de anul 2019, in functie de anul nasterii fiecaruia, calcule pe care le putem face si noi.

Pasul 1: Adunati cifra lunii la ziua nasterii. Spre exemplu, daca v-ati nascut pe data 17 martie, adica 17.03, veti face calculul 03+17=20, 20 inseamna 2+0= 2 (numar pe care il vom folosi mai tarziu).

Daca sunteti nascuti pe 20.02, veti aduna 20+2=22. Apoi, faceti suma celor doua cifre ramase. 2+2=4 (numar pe care il vom folosi mai tarziu).

Tineti minte: numarul trebuie sa fie format dintr-o singura cifra!

Pasul 2.  Adunati cifrele anului in curs. In cazul de fata 2019.  2 + 0 + 1 + 9 = 12, 1 + 2 = 3.

Pasul 3. Acum, adunati numarul de la pasul 1 cu numarul acestui an. In cazul primului exemplu, adunam deci 2 cu 3 si obtinem 5. In cazul exemplului al doilea, calculam 4+3. Rezultatele obtinute ne vor da numarul (ciclul) care guverneaza anul abia inceput.

Pasul 4. Odata ce ati aflat ciclul anului 2019, gasiti mai jos informatii cu privire la ce sa va asteptati pana la sfarsitul lunii decembrie.

Cum sa fii mai eficient la birou in 2019

1: NOI INCEPUTURI

Acest an este doar despre inceputuri. Un job nou, proiecte sau chiar relatii noi.  Oricum, la un nivel superior, pentru cei cu cifra 1, acest ciclu poate fi caracterizat mai ales ca o redefinire la nivel personal. Josh Siegel  sustine ca, din experienta sa, anul celor cu 1 este mai ales despre incredere in sine. „Cu acest lucru in minte, lucrati pentru a va crea viitorul pe care il doriti“. Puteti incepe chiar sa faceti o lista cu lucrurile pe care vreti sa le faceti in 2019. Nici macar nu va faceti griji cu privire la rezultate; priviti doar inainte.

2: DECIZII IMPORTANTE

Pare ca ati ajuns cumva blocat la o rascruce si nu stiti incotro sa mergeti. Nu vedeti acest lucru ca fiind unul negativ. Este timpul sa va acordati timp pentru a va pregati urmatorul pas. Pot exista decizii importante care ar putea avea un efect intens asupra vietii. Pentru altii, nehotararea va face loc pentru o decizie pripita. Ramaneti echilibrati si rabdatori. S-ar putea sa descoperiti ca lucrurile se rezolva de la sine.  Cel mai bine este sa va bazati pe sentimentele voastre.

3: EXPANSIUNE CREATIVA SI EMOTIONALA

Anul acesta continua cu decizii mari, revelatii si schimburi majore. Ciclul 3 este de obicei creativ si extrovertit. Asa ca nu mai stati inchisi si intariti legaturile pe care le aveti, atat pe plan personal, cat si profesonial. Oportunitatile de a obtine rezultatele pe care le doriti sunt din ce in ce mai mari. Nu este exclus chiar sa incepeti o noua relatie. De fapt, in timpul anului 2019, cei aflati sub numarul 3 vor incepe sa dezvaluie cum se simt cu adevarat in interior.

Cea mai sanatoasa dieta pe care sa o adopti in 2019. Ce spun studiile

4: PUNETI LA PUNCT UN PLAN

Este momentul sa revenim la aspectele practice. Este posibil sa existe o restructurare si o reorganizare a vietii. Unii pot incepe un nou job sau ar putea fi promovati. Schimbarile vin insa si cu dezavantaje. E posibil sa fiti mai ocupat decat in 2018. Incercati „sa nu luati mai mult decat puteti duce”. Oricum ar fi, nu va ingrijorati. Pana la sfarsitul acestui ciclu, veti avea o viata mai linistita si veti fi gata pentru noile oportunitati ce vor urma.

5: SPARGETI TIPARUL

Pregateste-te pentru noi oportunitati si aventuri. Ciclul 5 poate aduce evenimente bruste care i-ar putea scoate pe unii din zona de confort.  Atentie mare insa. Cercetati inainte de orice miscare importanta. Totusi, nu dati inapoi. „Am vazut ca oamenii isi revolutioneaza viata intr-un ciclu 5 si nu privesc niciodata inapoi“, spune Siegel.

6: ANGAJARE, CASA SI VIZIUNE

Ciclul 6 e asociat cu o schimbare a statutului relatiei. Experienta a aratat ca relatiile existente devin mai serioase, daca sunt solide, sau se termina daca nu sunt suficient de puternice. In acest ciclu, casa poate ajunge in prim plan, fie datorita unei mutari, fie din cauza unui proiect de redecorare. Si tot in ciclul 6 ar putea avea loc intemeierea unei familii.  Amintiti-va ca atunci cand vine vorba de relatii, iubirea de sine este cheia atragerii persoanei potrivite. Daca aflati exact ce vreti in relatie,  veti recunoaste usor partenerul potrivit cand il intalniti.

7: GASIREA ADEVARULUI

Anul acesta poate fi un ciclu spiritual pentru unii. Ar putea aparea evenimente care sa va faca sa vedeti adevarul vietii voastre. Este timpul sa va intrebati care este scopul vostru mai mare. Unii pot deveni mai putin sociabili si au nevoie de timp pentru activitati individuale, care le fac bine. Faceti terapie, cititi mai mult, aveti grija de sanatate si meditati pentru a va gasi echilibrul.

8: IMPLICAREA SI REALIZAREA OBIECTIVELOR

Va fi anul puterii. „Din experienta mea, acesta este cel mai puternic ciclu pentru cariera. Este posibil sa fiti promovat, sa primiti un bonus sau sa obtineti mai multa putere si autoritate la job. Totusi, concentrati-va pe stabilirea unor valori proprii. Avand un loc de munca banos, dar care nu va face sa va simtiti bine, nu este un succes. Dimpotriva, daca traiti din ce faceti cu pasiune, abia atunci puteti considera ca aveti succes.

9: CICLUL PRINCIPAL TRANZITIONAL

„Acum intri in ceea ce eu numesc Marele ciclu de tranzitie“ , spune Siegel. Este posibil ca unele parti din viata voastra care nu mai servesc unui scop sa se termine. Puteti incheia o relatie care a lasat rani nevindecate si s-ar putea sa va rupeti de prieten „toxic”. Scopul acestui ciclu este de a vindeca trecutul. Eliberati-va de bagajele inutile si traiti o viata mai usoara si mai fericita.

Culori feng-shui pentru 2019: Culoarea norocoasa pentru zodia ta

Foto: Shutterstock.com