Puterea speciala a numerelor de destin 11, 22 si 33, explicata de experti. Ce inseamna daca apar pe harta ta natala

1
De Maria Constantin
13 iul. 2023

Exista trei asa-numite numere de baza pe care trebuie sa le urmaresti cand iti calculezi diagrama de numerologie. Iata ce putere are fiecare dintre ele!

In vechiul sistem al numerologiei, numerele si literele detin vibratii energetice care pot sa ne influenteze scopul si viata in general. Un aspect major al numerologiei este numarul care iti reprezinta calea in viata, care de obicei este o cifra intre 1 si 9. Exista, insa, si trei numere din doua cifre care pot reprezenta drumul in viata. Aceste numere sunt 11, 22 si 33.

Numerele de baza sau principale sunt asociate cu lupta, dar si cu realizarea, explica Kaitlyn Kaerhart, numerolog si autoarea volumului „You Are Cosmic Code Kaitlyn Kaerhart”. Aceste numere detin o energie puternica, precum si lectii grele, oferindu-le oamenilor un mare potential, scrie Mind Body Green.

Potrivit lui Kaerhart, numerele de baza au puterea de a produce schimbari majore in lume. Aceasta observa, de asemenea, ca pentru a avea un numar de baza se considera ca trebuie sa fi stapanit toate lectiile asociate cu omologul sau cu o singura cifra.

Omologul dintr-o cifra a lui 11 este 2, al lui 22 este 4, iar al 33 este 6. „Considera ca numerele de baza sunt o versiune mai puternica a omologului dintr-o cifra”, a explicat ea.

Numerele 11, 22 si 33 detin cea mai inalta vibratie energetica dintre toate numerele importante din viata noastra si sunt asociate cu persoanele care au „sufletul batran” si o existenta marcata de experiente si lectii importante, precum si de realizari obtinute cu greu.

Ce este numarul ingerilor 717 si ce inseamna atunci cand il vezi?

Cum afli daca ai un numar principal in diagrama

Tot ce trebuie sa faci pentru a vedea daca viata ta e marcata de un astfel de numar este sa-ti analizezi data nasterii. Sa luam ca exemplu 27 martie 1969. Scrie toate cifrele datei de nastere. Adna toate cifrele pana le reduci la un numar dintr-o cifra, dupa modelul:

27 martie 1969, adica 3-27-1969 inseamna: 3+2+7+1+9+6+9 = 37. De aici, 3+7 = 10, iar 1+0 = 1. Asadar, aceasta data de nastere are ca numar de baza 1.

Acum, la data de nastere 4 august 1961, care inseamna 8+4+1+9+6+1 = 29. De aici, 2+9= 11. Aici te opresti. Daca acest tip de calcul duce mereu la numarul din doua cifre 11, 22 sau 33, acesta iti defineste data nasterii si viata.

Ce putere are fiecare numar de baza
Numarul de baza 11: Fizicul

Acest numar este extrem de sensibil, mai ales pe plan fizic. Cei care au numarul 11 s-au nascut cu puterea de a vindeca si sunt meniti sa-i conduca si sa-i educe pe altii, explica Kaerhart.

Numarul de baza 22: Arhitectul

Cei cu acest numar sunt considerati constructori sau arhitecti in numerologie. Daca 22 este numarul tau de baza, felicitari – 22 este cel mai puternic numar din numerologie.

Numarul de baza 33: Inteleptul

Kaerhart spune ca 33 reprezinta dragostea neconditionata si constiinta inalta. Cei care au acest numar de baza sunt considerati profesorii numerologiei. Sunt persoane intelepte, foarte evoluate pe plan spiritual. Nu degeaba 33 este considerata frecventa cea mai evoluata spiritual pe plan energetic.

Foto: Freepik.com