Numerologie pentru decembrie, cea mai puternica luna a anului 2020

1
De Cristina Tudor
12 dec. 2020

Suntem pe punctul de a incheia acest an care a schimbat vieti si sa intram in 2021, un an universal al schimbarilor, al dezvaluirilor si al surprizelor. Insa, mai avem o luna de rabdat.

Mai departe de suferinta, mai aproape de divinitate. Cum arata luna Decembrie in numerologie?

2020 a fost unul dintre cei mai dificili ani pentru multi dintre noi – poate chiar cel mai dur.

Numerologic vorbind, 2020 are cifra 4. Conform numerologiei, 4 are legatura cu noi inceputuri. A fost o perioada solicitanta in care scurtaturile de la punctul A la punctul B au fost literalmente imposibile. A fost un an de blocaje, de eforturi irosite insa, dupa cum indica 4, era important sa trecem prin toate acestea pentru a creste si a deveni cea mai buna versiune a noastra.

4 este, de asemenea, cifra care este strans legata de sanatate – lucru cu care multi dintre noi s-au luptat in cursul anului 2020.

Suntem pe punctul de a incheia acest an care a schimbat vieti si sa intram in 2021, un an universal al schimbarilor, al dezvaluirilor si al surprizelor. Insa, mai avem o luna de rabdat.

Luna decembrie are cifra 7 si este, fara doar si poate, cea mai spirituala luna din 2020. Iata la ce sa ne asteptam in urmatoarea perioada.

Cifra norocoasa 7

Cifra 7 face parte din seria cifrelor norocoase. Dupa popularul 11 (cu totii stim cat de important este in numerologie), 7 este urmatorul cel mai spiritual numar din numerologie. Datorita acestuia avem tendinta de a ne adanci in nivelurile vietii – avem sansa sa invatam, sa ne educam, sa gasim scop si sens.
Potrivit numerologiei, luna decembrie va fi o luna plina de revelatii si treziri spirituale.

Multi dintre noi nu vom urmari intentionat adevaruri mai profunde, insa ne vom gasi drumul in viata. O simpla conversatie cu oamenii dragi sau cateva clipe petrecute singuri pot starni ganduri si idei de neimaginat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.