Mesaje divine pentru sufletul tau: Sub ce forma apar si ce semnifica fiecare

1
De Cristina Tudor
10 iun. 2020

Vezi des numere repetitive indiferent de locul in care esti sau de ceea ce cauti? Ar trebui sa fii mai atenta la ceea ce gandesti, faci sau planifici in aceste momente – Dumnezeu incearca sa te ghideze.

De ce vezi numere care se repeta? Primul motiv ar putea fi pentru ca iti doresti sa le vezi deoarece acestea au o semnificatie aparte pentru tine. Acesta este propriul mod de a te afirma – si este unul foarte puternic. Cu toate acestea, unii oameni numesc aceste numere „mesaje de la ingeri” deoarece se spune ca energiile lor iti pot atrage atentia asupra acestora atunci cand isi doresc sa iti trimita un mesaj.

Iata semnificatiile numerelor:

111: Esti pe calea cea buna.

Daca iti continui drumul pe care esti acum, vei avea parte doar de bucurii. 111 este considerat cel mai puternic si cel mai divin dintre toate numerele deoarece este cel mai pur.

222: Trebuie sa alegi cu intelepciune.

Cifra 2 reprezinta dualitate (zi si noapte, bine si rau). Cand vezi continuu 222, inseamna ca trebuie sa fii mai atenta la ceea ce faci si schimbarile pe care urmeaza sa le iei. Concentreaza-te cu grija pe ceea ce iti doresti si mai putin pe ceea ce nu iti doresti.

333: Intri intr-o aliniere perfecta cu Dumnezeu.

Cifra 3 reprezinta divinitatea. Sa vezi 333 de multe ori inseamna ca esti pe calea dizolvarii suferintei tale si a valorificarii potentialului tau adevarat. Esti sustinuta de Univers in tot ceea ce faci.

444: Esti protejata.

Chiar daca te simti pierduta si amagita in acest moment al vietii tale, daca vezi 444 constant inseamna ca esti protejata si indrumata. In loc sa te intrebi de ce nu ai obtinut ce ti-ai dorit, intreaba-te de la ce ai fost protejata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.