Previziuni pentru 2020 in functie de numarul personal

1
De Cristina Tudor
10 feb. 2020

Numerologia nu reprezinta doar sa aduni cateva cifre, asa cum se intampla la matematica, dupa cum stiti deja.

Numerele capata o semnificatie aproape magica, fiind capabile sa talmaceasca si sa anticipeze o serie de evenimente sau chiar si sa poarte noroc.

Numerologie 2020. Totul despre numere si despre cum sa-ti construiesti singur norocul

Numerologia ne influenteaza viata mai mult decat ne dam noi seama. Fara sa realizam, tot ce exista in jurul nostru este realizat din numere. Numerele ne pot ajuta sa ne influentam singuri norocul.

Numerologie 2020. Cum se poate calcula numarul fiecarui nativ in parte:

– ziua si luna nasterii se aduna pana se obtine o singura cifra.

– rezultatul se aduna cu numarul patru (numarul anului 2020).

– numarul obtinut se aduna pana rezulta o singura cifra.

Numerologie 2020. Previziuni in functie de numarul personal

Numarul 1

Anul 2020 se anuntul unul plin de realizari pentru tine, mai ales pe plan profesional, acolo unde vei avea parte de numeroase aprecieri. Acest lucru te motiveaza si te face sa devii chiar mai bun in ceea ce faci.

Numarul 2

In anul 2020, persoanele cu cifra astrala 2 vor reusi sa treaca peste anumite prejudecati si sa le demonstreze celor care nu au crezut in ei ca sunt capabili de orice isi propun.

Numarul 3

Cei care au ca numar personal 3 se vor decide in acest an ce isi doresc sa faca cu viata lor si incep sa munceasca in acest sens.

Numarul 4

Previziunile astrologice legate de numerologie, in ceea ce priveste anul viitor, pentru cei cu numarul personal 4 sunt excelente, mai ales atunci cand iti doresti sa-ti schimbi locul de munca sau, pur si simplu, sa incepi ceva nou.

Citeste mai mult pe WOWBiz.ro

Foto: Shutterstock.com