Opusurile se atrag! Aceste zodii nu sunt compatibile, insa pot avea o relatie cu scantei!

1
De Daniela Mitran
10 iun. 2020

Oare dragostea este scrisa in astre? Ne intrebam de multe ori unde se afla sufletul nostru pereche si pornim in cautarea lui pe teritorii noi. Suntem dornice sa exploram, sa invatam, sa descoperim si sa comunicam. Alergam dupa iubire si ne intindem bratele spre cer, in speranta ca viata ne va imbratisa si vom zambi.

Dar cum ramane cu legile nescrise? Cu lucrurile care se intampla fara motiv si cu drumurile pe care le alegem de cele mai multe ori fara sa stam prea mult pe ganduri? De regula, se spune ca opusurile se atrag, iar explicatia este oarecum simpla. Ne atrage tot ceea ce este diferit si suntem fascinate de nou.

Cand vine vorba despre dragoste, ne raportam deseori la horoscop. Putem afirma ca exista zodii care nu sunt compatibile si ca exista zodii care sunt compatibile.

Insa cum ramane cu cele care se resping din start, prin simpla lor definitie?

Acestea sunt zodiile care dovedesc ca opusurile se atrag

Berbec si Balanta

Focul si aerul nu formeaza compatibilitate prin simpla lor natura. Deoarece sunt elemente extrem de diferite, o relatie pare cel putin imposibila. Cu toate acestea, ele se completeaza si pot crea o relatie extrem de solida. Persoanele nascute in aceste zodii sunt conduse de propriile emotii, insa pot forma perechea perfecta. Diferentele dintre ele sunt ceea ce le vor face sa aiba o legatura aparte.

Taur si Scorpion

Aceste doua semne zodiacale sunt extrem de pasionale si exprima foarte multa senzualitate si sexualitate. In timp ce Taurul este foarte determinat si poate sa treaca chiar si prin foc pentru a-si atinge scopul, Scorpionul stie ca fiecare pas trebuie sa fie foarte bine gandit si calculat. Desi au temperamente diferite si actioneaza total opus, aceste doua zodii pot forma o relatie foarte puternica. Totul se va lega datorita senzualitatii lor comune.

Gemeni si Sagetator

Aceste zodii au o personalitate puternica si principii foarte bine definite. Desi nu exista sincronizare in ceea ce priveste modul de gandire sau momentul in care iau unele decizii, Gemenii si Sagetatorul pot forma o relatie puternica. Punctul lor forte este faptul ca exista foarte multa intelegere si pot citi printre randuri, motiv pentru care nu vor exista foarte multe momente tensionate.

Rac si Capricorn

Deoarece persoanele nascute in aceste zodii au aceleasi scopuri si sunt atrase de aceleasi interese, probabilitatea ca ele sa formeze un cuplu de succes este foarte mare. Atat Racul, cat si Capricornul isi doresc sa obtina tot ceea ce si-au propus in viata. Au ambitie, insa Racul are uneori tendinta sa bata in retragere. De aceea Capricornul poate fi un partener foarte bun, pentru ca il va motiva pe tematorul Rac sa isi continue drumul si sa actioneze cu mai multa incredere.

Leu si Varsator

Pe lista cu zodiile care dovedesc ca opusurile se atrag se afla si combinatia dintre Leu si Varsator. Puternicul Leu isi doreste sa domine si sa detina mereu controlul, in timp ce Varsatorul este complet opus. Este mai visator si mult, mult mai libertin. La prima impresie, aceste semne zodiacale nu ar putea forma o relatie stabila, insa astrele sunt in favoarea lor. Daca Leul priveste viata cu mai multa detasare si accepta si partea sa imprevizibila, relatia cu un Varsator poate sa ia nastere oricand. Si cu siguranta Varsatorul are de oferit o iubire aparte.

Fecioara si Pesti

Meticuloasa Fecioara cu greu se va atasa de visatorul Pesti. Nevoia de a detine mereu controlul, atentia exagerata la detalii si tendinta de a atinge mereu perfectiunea sunt doar cateva lucruri care vor impiedica orice persoana nascuta in zodia Fecioara sa se gandeasca la o relatie serioasa cu o persoana nascuta in zodia Pesti. Mai mult decat atat, deoarece are un temperament puternic, Fecioara va cauta o persoana care ii poate tine piept in orice moment. Cu toate acestea, ambele semne zodiacale sunt dornice de iubire si nu pot sa conceapa egoismul. Asadar, au doua motive foarte puternice pentru a da o sansa unei relatii.

Foto: Unsplash.com